<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 激嬲左個女性友人點道歉好...急!..Help~..
返回列表 回復 發帖
原帖由 whiterice 於 2009-6-21 12:20 AM 發表
如果真係細個既, 讀好 d 書啦, 將來你上到大學既, 大把好 d 既女仔都有, 畢左業有份好工既, 唔洗點擔心搵唔到喎!

而家你想佢係你女朋友, 係唔係因為你 ......

1) 未拍過拖
2) 好細個, 想有 d 異性 friend 一齊玩?  ...
我覺得佢好...又好難得搵到個岩自己....
原帖由 whiterice 於 2009-6-21 12:31 AM 發表
唔係想得罪你

你係唔係果 d 中五畢業, 份工又唔係咩好工果 d 呀?
講$$ 上就唔係咁好...不過做ge野都幾岩我....
原帖由 smallPotatos 於 2009-6-21 12:33 AM 發表

講$$ 上就唔係咁好...不過做ge野都幾岩我....
版友~你有幾中意佢呀
我建議係算把啦, 你一開波已經輸左一半先, 係唔係真係唔贏唔得?

呢次咪當上左一堂囉, 下次約人小心 d, 你之後仲有大把世界啦!!

都係果一句, 搵 d 有用既 course 報下, 有機會就報 degree 啦, 唔係工作上機會一過左就無, 工作機會無左就影響好多, 女人既野, 有就好, 無就唔好煩自己咁耐啦!
如果大家好人好姐, 合則來, 不合則去, 去到要唱既, 比你結成婚, 日日出去同人唱我老公搵錢又少, 份工又唔掂. 咁你點?

今日唱得你既, 聽日都唱得你, 以前都有 d 自己 like 既女仔, 表明之後, 佢 reject 我, 無問題, 大家都係朋友, 人成熟左好多野都唔同, 你識多幾次女仔就無咩呢 d 問題架啦

評分次數

• 自由神

原帖由 自由神 於 2009-6-21 12:39 AM 發表
版友~你有幾中意佢呀
我覺得佢幾真...唔作狀....外表唔錯...同埋好少女仔我遇過的主動同我傾計...剛剛佢又突然HI 我.....比佢嚇親...
原帖由 whiterice 於 2009-6-21 12:50 AM 發表
我建議係算把啦, 你一開波已經輸左一半先, 係唔係真係唔贏唔得?

呢次咪當上左一堂囉, 下次約人小心 d, 你之後仲有大把世界啦!!

都係果一句, 搵 d 有用既 course 報下, 有機會就報 degree 啦, 唔係工作上機會一過左 ...
多謝師兄比我的意見同鼓勵我,,....不過都係儲下$$ 先....再加上E家迷惘報咩Course好...我上C 提議我起碼考D cer ,diploma...先讀公開大學...
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-20 07:04 PM 發表
有d錢唔慳得, 尤其是同女出街
最忌比個女仔覺得你寒暄, 同埋d fd咸咸濕濕抽水
又唔理佢感受, 搞到唱埋你咁大獲
橫掂而家你同你個fd都冇計傾
一於一獲打摷佢之後同佢畫清界線
乜叉都入佢數!!!!
你預左呢期條女會唔so ...
101% agree !!!!!

原帖由 smallPotatos 於 2009-6-21 01:10 AM 發表

我覺得佢幾真...唔作狀....外表唔錯...同埋好少女仔我遇過的主動同我傾計...剛剛佢又突然HI 我.....比佢嚇親...
版友~作為版主,同你講少少野啦
我諗...你應該珍惜呢個機會,o係呢個女仔身上學下點樣同女孩子相處同溝通~
唔係話要學點樣去追求一個女孩子,反而只係好純朋友咁同佢相處
你而家21、22歲~仲後生~
好多野聽人地講,睇人地做,由其是感情事
你都可能只會見其形不懂其神
你身邊都應該有唔少例子~
你會感覺得到一D男性,識落無咩野,但你會發覺無咩女仔會中意同佢傾計同佢做朋友(姐係我呢D
另外有一D就唔知點解好容易同女仔混熟
但奇怪既係...好似同佢地個外表、條件甚至同家底都無咩相關
咁...其實點解呢?

慢慢感受下~試下搵下答案啦

正唔正先,等我幫你教佢............

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 激嬲左個女性友人點道歉好...急!..Help~..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。