<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 小小康 於 2008-7-12 12:36 PM 發表:

有平有貴,豐儉由人
用黎送俾人,太儉嚇親人
原帖由 AWU 於 2008-7-12 12:37 PM 發表:

豐儉由人
有無得打折先
原帖由 AWU 於 2008-7-12 12:40 PM 發表:

有o既....
我cap低先
等你無得唔賣脹
原帖由 eqhigh 於 2008-7-12 12:42 PM 發表:

果陣仲係entfun
加分果陣作原因幾好玩

原帖由 d228216 於 2008-7-12 12:58 PM 發表:
最平100蚊3支
咁抵玩?
原帖由 d228216 於 2008-7-12 01:14 PM 發表:
有咩好玩
.........唔好玩咩?平均$33.3333一支咋喎
原帖由 小小康 於 2008-7-12 01:24 PM 發表:

可能叫PIZZA HUT,一邊食一邊睇26FUN
妖,果個批真係明呃錢
之前都試過用腸圍邊嫁啦
今次換湯不換藥
仲要貴咁多
上次同家人食人,覺得超唔值.....

不過個part time侍應好可愛
原帖由 小小康 於 2008-7-12 01:31 PM 發表:

你講呢種睇見都飽啦
佢黎到之後你會發覺.......
其實D腸好很細嫁咋
我個人覺得細過一般一批
$206—個真係唔多值

不過我去都係為左食海鮮闊條麵既姐
原帖由 Zeus_001 於 2008-7-12 01:41 PM 發表:

hihi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。