<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Angelababy

麥當勞叔叔之家慈善基金日
日期 : 18-07-2008 (星期五)
時間 : 2 : 30 - 4 : 00 pm
地點 : 太古城麥當勞

22 July 2008
寫真集首賣發佈會
時間 : 15 : 00
地點 : 2% Shop in 觀塘 APM Mall

25 July 2008
寫真集簽名會
時間 : 待定
地點 : 書展會議廳A區

被eee55555型病毒入侵

http://hk.myblog.yahoo.com/yeosiewhui/article?mid=3234

原帖由 ktwu2007 於 2008-7-18 12:54 AM 發表:

d 相 唔係尼個網
係擾人嘅問題, 唔係相嘅問題

原帖由 ktwu2007 於 2008-7-18 01:15 AM 發表:

大把, 我都玩過....
yahoo 都唔禁人 ip, d 明星又鍾意開 post 回應
原帖由 ckyckk 於 2008-7-18 01:36 AM 發表:

被eee55555型病毒入侵 => ????
佢呢度會員(此名已被Ban) , 即係依家嘅電梯男/ 御宅男  

原帖由 e_e 於 2008-7-18 12:52 PM 發表:

令人失望的答案
原帖由 e_e 於 2008-7-18 01:10 PM 發表:

伊凡四世紀與東羅馬最後的公主
權力最大的寡婦--凱薩琳一世
我對死人無興趣
原帖由 gn00987333 於 2008-7-18 05:28 PM 發表:
綠野仙蹤
WIZARD OF OZ
An American Musical Fantasy

An Original Broadway Musical Presented in English with Chinese Surtitles
(原裝百老匯音樂劇, 全英語演繹, 中文字幕)

Binca Wu (胡琳) as Dorothy Gale

Accompanied by live orchestra: The New Philharmonia of Hong Kong (香港新愛交響樂團現場伴奏)
Conducted by Henry Shek (指揮: 石信之)

Shatin Town Hall Auditorium (沙田大會堂演奏廳)
21-24 August, 2008
7:30pm
Tickets: $240, $300, $360, $420
30% discount for full time students, elderly and discable
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-18 08:36 PM 發表:

咁係咪做女主角, 咁男主角是誰
綠野仙蹤女主角身邊只有鐵甲人, 稻草人, 獅子同狗
原帖由 SCM 於 2008-7-18 10:09 PM 發表:

成家中招
星期2晚去食
星期3朝早阿媽同阿妹已經好有問題
我個時冇事 仲游水
當阿媽同阿妹去睇醫生 我就發現我都開始有問題
返到屋企 我好辛苦 又燒 又柯 又嘔 仲企唔隱
之後分阿媽d藥黎食 不過我地冇申報 所以新聞 ...
祝早日康復 !
原帖由 小小康 於 2008-7-18 10:30 PM 發表:

不過其實食醫生處方嘅藥會好啲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。