<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2008-9-16 12:33 AM 發表:
好句,加分
原帖由 gn00987333 於 2008-9-16 12:36 AM 發表:
J都冇得含啊,仲想含d有毒既金匙
有 d J 都有毒架
原帖由 gn00987333 於 2008-9-16 12:43 AM 發表:
佢都叫大份
咁你問下欣宜大唔大份
kt 個女神係魯芬
原帖由 e_e 於 2008-9-16 12:40 AM 發表:
咁你都可以格
小弟微末,點可以同甘大大你相比
原帖由 朗尼囡 於 2008-9-16 12:48 AM 發表:
gn仔~
都係得你記得我~
你係..........
原帖由 e_e 於 2008-9-16 12:51 AM 發表:
你只要話 : "我愛胡囧囧" , 就立即和我平起平坐架拉~~
(我當年話 "我愛欣宜" )
拿 ! 你話架
我去開 post
俾人剷返黎搵你
原帖由 自由神 於 2008-9-16 12:53 AM 發表:
靠你啦

好Q眼訓
唔好打咁密
身子要緊呀
原帖由 ATX-828 於 2008-9-16 12:55 AM 發表:

**** 本內容被作者隱藏 *****
let me check
原帖由 朗尼囡 於 2008-9-16 01:05 AM 發表:
好啦~
我講下我嘅近況啦~
我依家入咁教院讀幼兒教育,將來可能做幼稚園老師!!
幼稚園老師
原帖由 gn00987333 於 2008-9-16 01:37 AM 發表:
last day個日我冇返學

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。