<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ATX-828 於 2008-9-16 03:32 AM 發表:

**** 本內容被作者隱藏 *****
入唔入到 ?

入唔到就唯有望 admin 影到
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-16 04:05 AM 發表:

D 囡好恐怖
kt 仲恐怖
原帖由 ATX-828 於 2008-9-16 03:46 AM 發表:

經驗上只能等她走.....

成4粒鐘可能是產品發佈午餐會
咁舊 entfun 好大機會有片
原帖由 Lee3 於 2008-9-16 04:15 AM 發表:
http://www.youtube.com/watch?v=d8Z3qd_sIlw

神棍中的佼佼者
Lee3

塔羅小白

高級會員

神棍

原帖由 ktwu2007 於 2008-9-16 04:29 AM 發表:

你幫占占我幾時死
帳號定本尊先

帳號我幫你占一定準
原帖由 ckp1117 於 2008-9-16 09:23 PM 發表:

I go home now
我要 bobo 牌香水
原帖由 e_e 於 2008-9-16 09:31 PM 發表:
SEND咩???
bobo 牌香水 你要唔要
原帖由 R-Star 於 2008-9-16 11:14 PM 發表:

我係認錯人定記錯名
唔通係..賢仔?
係腎仔

自由腎
原帖由 自由神 於 2008-9-16 11:24 PM 發表:
你個 user name 係咪咁黎架
原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:23 PM 發表:
又話宣佈 "我愛胡囧囧"???
唔得閒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。