<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 clkgtr 於 2009-1-14 10:30 PM 發表

用火機燒一燒咪唔駛剃囉
你估我係你咩

50000帖先屎出黎 射你9毛
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-22 07:02 PM 發表

人地怕醜......
send埋d阿毛露毛相俾我又唔L見你怕醜
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:03 PM 發表

明星酒樓呀? 有快餐食嘅咩?
有牙大皇 ,有你最愛既人體壽司
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:07 PM 發表

你怕醜, 我含羞添呀~~~
long time no c

大皇身體完全復原未呀
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:12 PM 發表

係真唔係呀嗲?
明星有d 咁嘅野?
咪住! 個盤係唔係男嚟嘅先.............
全中

大皇真識貨

逢周一至周日,每晚8:00pm~10:00pm由kakei反串女優~fing春馬利亞

場場爆滿    供不應求     深受長者歡迎

真係手慢有手快冇
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-22 07:12 PM 發表

抽我水
因住比你上司見到捉你去調教
我女上司年華廿四     三圍36-24-35

gapgap淨闊2寸 )(

調教下又唔軀既
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:14 PM 發表

乜呀嗲個上司好呢味嘅咩?
好好地咁
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-22 07:15 PM 發表

你咪訓低果個
你係正選 我大後備乍
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:16 PM 發表

好耐無見喇嗲~
有心喇, 返嚟主要係有d 重要事同安頓一d 野, 遲d 會再走繼續接受治療.........精神病無咁快醫好嘅~
大皇good luck forever
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:26 PM 發表

咁呢餐我真係唔可以慳, 跑山都要請晒你地成班去食~
最緊要係留返條飯後蕉比呀紅魔仔消消滯, 我最錫就梗係佢啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。