<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:29 PM 發表

傻仔! 如果有呢d 好野就梗係等哥哥我幫你出頭, 同你調教到佢乖為止再比你嘆啦~
我係咪好錫你呢?
好到無以為報la
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:30 PM 發表

唔驚, 等我嚟!
佢係唔係24歲, 36-24-36先?
   係..... 三拾年前
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:33 PM 發表

咁有時諗吓自己又真係成世都死好命咖~
thanks pal~
米甘客氣la~~

嗯 .......... 禍福由天,一切自有安排!!
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-22 07:33 PM 發表

試下過泥吖.......睇我斬唔斬你!!!
睇下点
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:35 PM 發表

其他人鬧我小家孤寒唔公平我都要死霸爛霸條蕉比紅魔仔咖喇, 鬼叫佢抵錫咩~
你真大方 我諗住食食下連kk粒春子刀夾埋泥打包
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:38 PM 發表

我地呢d 就梗係義字行頭咖喇~
唔駛多講咖, 有乜青春少艾搞唔掂就出聲, 等哥哥來~
kakei收埋成堆阿毛wo 咁大皇慢用~~
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-22 07:38 PM 發表

你會唔會好似早幾日報紙咁...
http://the-sun.filter-170/cnt/news/20090619/00407_048.html
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-22 07:39 PM 發表

又唔見你咁同我講!
鬼叫你成日蝦我
原帖由 BOYDWAN 於 2009-6-22 07:41 PM 發表

咁又係喎, 我出晒明作惡多端, 個天實要我精盡人亡嗰隻喎..........死得好慘咖~
米赫人la~~人地好細胆架
原帖由 kakeidevil 於 2009-6-22 07:42 PM 發表

大細超
我係要泥錫架  你剩係識吊我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。