<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:39 AM 發表:

咁多
呢個雞爸都鍾意波
人之常情
原帖由 小小康 於 2008-7-13 02:40 AM 發表:

聽日(2008.7.13) 下午2:45 屯門市廣場有Stephy
康哥仔返黎post米一樣  真人我見過一次乍 邊有你地個個咁叻!!

仲要聽日下年又有日本波,唔得閒

可以既話~記得私人單張去球財區俾我,多謝

原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:49 AM 發表:

咁康哥會分心嫁波
講下者 康哥唔会嬲既

入黎刀大把女睇,
以前就間中去信和買既
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 02:53 AM 發表:

你問康哥影多d jm,康哥會比較快答到你
米咁la

我既第一事業始終刀係波~不過唔係呢隻,
囡囡我排第二乍~~
早抖la 各位大人
有空我会再入黎同大家talktalk~~
原帖由 gn00987333 於 2008-7-13 03:00 AM 發表:

聽日下午有咩波
鹿島鹿角~胆!
串乜就未諗到,聽日再talk,
bye gn仔
原帖由 akakak777 於 2008-7-13 03:01 AM 發表:

也媽佬大先睇個波 之後先睇樣
我講足球牙   鹿角主or(-1)

不過囡刀係,妖!阻住我瞓,罰你中出維他奶架,早抖akakak

早抖康少,早抖甘甘等等.........................

原帖由 小小康 於 2008-7-14 01:42 AM 發表:

因為今日加咗14分"狗"相
我今日加左9分''足球貼士'',點知睇左一個帖扣左196分

路過呻下 唔阻你地la
原帖由 d228216 於 2008-7-14 01:51 AM 發表:
扣錯實比番你既

有心la~校花版主大人!!
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-14 10:16 AM 發表:

See ya, TriTri.
I'll remember you, and the period we're together in the three years.
I'll remember you are my lifetime English tutor here, always find my grammatical errors out.

Wish you all t ...
唔好走la~Davids大人   我地好掛住你 .............

就算你決定左 有空都一定要番黎探下我地  ~~ 祝你前程萬里
多謝你以往加分既鼓勵 ,byebye!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。