<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Lee3 於 2009-7-13 06:55 AM 發表

hentai desu...
你沒回好文區嗎???
原帖由 自由神 於 2009-7-13 01:44 PM 發表
女女而家在我家.

不過唔係我女朋友
咁係咩人???
原帖由 自由神 於 2009-7-13 01:51 PM 發表
同學....在我家溫書中
"溫書溫上x ... " 90's名句
原帖由 自由神 於 2009-7-13 02:15 PM 發表
佢係我個舊愛既姊妹黎.....都上?
哇 , 死你 ... 咁快想一皇兩后???
你地男仔都係咸濕架拉~~
原帖由 自由神 於 2009-7-13 02:21 PM 發表
你亂up啦~
我正人君子
我阿哥同我講 , 男仔無個唔咸濕 ,
如果有個話係 , 就一定呃我
原帖由 belibala 於 2009-7-13 02:31 PM 發表

甘甘, 乜你有阿哥咩? 你唔係得個細佬咩?
... 咩甘甘呀??? 咩水黎架???
原帖由 belibala 於 2009-7-13 02:46 PM 發表

咁算啦, 個條契9弟識唔識都罷啦
佢好似得罪左你咁喎 ...
原帖由 d228216 於 2009-7-13 03:23 PM 發表

佢玩得咁開心, 不如加監舊户....永不超生
咦 ... 板主有9星喎 , 9星戰隊 , yeah !!!
(小妹太無聊 , 敬請見諒 )
原帖由 belibala 於 2009-7-13 05:28 PM 發表

冇d 咁嘅事, 不過唔太鍾意佢條契9弟太假........明明係都唔能認, 仲扮女人
我可能見過佢 ... 香港討論區歷史區果個係咪佢???
原帖由 d228216 於 2009-7-13 06:06 PM 發表

啱哂佢啦, 真係新娘坐轎
越來越難明 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。