<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
之前錯 password 比 system ban 左 15 minutes...........

評分次數

Originally posted by 自由神 at 9-7-2008 14:15:
好啦好啦
自貼啦自貼啦
又會係你黎囉~~

評分次數

Originally posted by BOYDWAN at 9-7-2008 14:02:
話時話, 攞嚟做 avartar 幾正咖呢個~~
Originally posted by gn00987333 at 9-7-2008 15:29:
報到
今日整野整遲左
唔緊要~~
照有野比你~~
Originally posted by mk政 at 9-7-2008 15:30:
最後要聲明嘅係[真‧頑童俱樂部]係EF會員嘅"遊樂場"(粗口就咪喇,諧音都OK嘅)
呢條要del左佢-0-
No need la~~
We all know what we should and shouldn't do,
We can and we cannot do here~~
Originally posted by mk政 at 9-7-2008 18:20:

我早排有167 169-v-
咁快就269 yoyoy 我係o厄分王
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=2179#pid2766181

Originally posted by mk政 at 9-7-2008 20:40:
喂喂 係咪有小小問題
我之前係頑童俱樂部講o野都無分加

點解呢到會加 -   -咁洗版咪好so囉
好簡單~
阿 LazyTri 伯 set 錯野~

原諒佢啦~~
老人家記性有時係差 d ga la~~~
Originally posted by terryng2 at 9-7-2008 20:58:
大家快d call 人 入來談天
咁你重唔快啲 call Elanne 入來談天???
Originally posted by ktwu2007 at 9-7-2008 21:14:

咁依家吹水有分加
都係一晚姐~
況且 d 分都唔係 Permanent ~

你可以吹到幾多分~

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-7-9 at 10:25 PM ]
Originally posted by ktwu2007 at 9-7-2008 22:28:

唔好呀, 我要吹水吹到二千幾分
dl 到一條 60~70mb 的短片就心滿意足
There are a maximum limit per month~~
2000 points is impossible.............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。