<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 trista_cheong 於 2008-7-11 05:58 PM 發表:

Dear Edgar_Davids:

原來"我愛"系列係你專利~ 其他人唔開得"我愛XXX"嘅..........
原來我開"我愛哀啲溫"係"侮辱咗你最愛嘅嘢"~
唔好意思呀﹐我嗰時真係完全冇察覺到"我愛波啲娃"呢個ACCOUNT係你開嘅﹐
對唔住﹐估 ...
你真係完全地, 完整地誤解緊我講乜.

我從來冇 emphasize account 名, 我不嬲都係講緊 "avartar",
即係彈緊中阮果個呀, 你口中所講既 "麵包超人" 呢.
你又有冇改過我 E.D. account 果張圖丫 ??

明人不作暗事.
我真係毫無冒犯之意, 如果你覺得我有,
我誠心誠意同你講一聲 "對唔住".

但係真係要冷靜, 你真係誤解左我.

對唔住.

That's all from my speech in EF.
This is my last piece of reply in EF.

Thank you everyone in EF for taking good care for this small potato for four years.

Wish everyone all the best in the duture.

天下無不散之宴席,

This is the time for me to leave Entfun.

E.D. sincerely to thank everyone who beloved me during the years.

See you everyone and all the best.
.

Edgar_Davids

11th July, 2008

各位 26fun 的管理人員請加油.
不要辜負各前輩們對你們的期待.

26fun 的未來, 就由你們今天開始去開托了.

E.D. 謹為你們打氣, 致以永恆祝福.

祝 福

不 要 問   不 要 說   一 切 盡 在 不 言 中  
這 一 刻   偎 著 燭 光 讓 我 們 靜 靜 的 渡 過
莫 揮 手   莫 回 頭   當 我 唱 起 這 首 歌  
怕 只 怕 淚 水 輕 輕 的 滑 落

願 心 中 永 遠 留 著 我 的 笑 容  
伴 你 走 過 每 一 個 春 夏 秋 冬

幾 許 愁   幾 許 憂   人 生 難 免 苦 與 痛  
失 去 過   才 能 真 正 懂 得 去 珍 借 和 擁 有
情 難 捨   人 難 留   今 朝 一 別 各 西 東  
冷 和 熱   點 點 滴 滴 在 心 頭

願 心 中 永 遠 留 著 我 的 笑 容  
伴 你 走 過 每 一 個 春 夏 秋 冬

傷 離 別   離 別 雖 然 在 眼 前  
說 再 見   再 見 不 會 太 遙 遠
若 有 緣   有 緣 就 能 其 待 明 天  
你 和 我 重 逢 在 燦 爛 的 季 節

不 要 問   不 要 說   一 切 盡 在 不 言 中  
這 一 刻   偎 著 燭 光 讓 我 們 靜 靜 的 渡 過
莫 揮 手   莫 回 頭   當 我 唱 起 這 首 歌  
願 心 中 留 著 笑 容   伴 你 渡 過 每 個 春 夏 秋 冬
原帖由 Triangel 於 14-7-2008 00:18 發表:
我想話聲各位戰友知!
我己經同Admin大人正式請辭

呢次決定,
並不是一時衝動!
而純碎是私人理由,

而我,
還會在26fun hang around 一星期左右,

執埋D手尾!
之後就會全職死返去現實世界...

希望各位戰友,
不要因我私人決定,
而影响到你們在26fun運作.
我要講的,

是 26fun 係香港不可多得的論壇,
你們一定要繼續努力

TriAngel,就此謝過
See ya, TriTri.
I'll remember you, and the period we're together in the three years.
I'll remember you are my lifetime English tutor here, always find my grammatical errors out.

Wish you all the best, doing everything well in the "Chicken World",
the phrase you created.

Hope to see you when I take a trip to US in the future.

Thank you TriTri either.

本帖隱藏的內容需要積分高於 3300 才可瀏覽

小杜夫回歸 26FUN,
       還望各位多多指教。

原帖由 BarristerSpring 於 16-7-2008 18:24 發表:

春春大佬哥~~~
原帖由 BarristerSpring 於 16-7-2008 18:39 發表:

why didn't reply my pm ar??

Why didn't you ask BoyBoy directly ??

Others will hold bias and tell you different things....

You should ask him....

If he is willing, he will tell you~~
原帖由 kakeidevil 於 16-7-2008 20:04 發表:

咸春
咸家旗
請問有冇蕭敬騰 GIF 比我做頭像 ??

聞因情~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。