<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 eqhigh 於 17-7-2008 15:14 發表:
目及美眉就有我份
邊忽靚仔喎 同我出街會嚇走晒d靚女咖
目及完啲美眉會自動衝埋嚟留電話, MSN 丫嘛陰功!!
你咁都唔叫靚仔~~ 咁我同神仔唔駛見人咖啦~~
三劍俠你係公認最靚仔咖!!!
原帖由 AWU 於 17-7-2008 15:32 發表:
A佬咪射濕我丫丫~~
原帖由 Lee3 於 17-7-2008 15:46 發表:

爛梗
原帖由 ckyckk 於 17-7-2008 15:50 發表:
佢見你話就o黎熱死~ ,
所以想幫你降下溫 ;
救你一命呀 ~

佢真係好人呀~~~
不過下次可唔可以射督冇咁 "押" 既過來呀~~   
唔該丫~~

原帖由 AWU 於 17-7-2008 15:51 發表:

也咩嗲~~A佬~~
原帖由 Lee3 於 17-7-2008 16:26 發表:
hey e_e
我剛剛想起一個港女我是喜歡的,那個vonnie 雷,拍過日本電影的那個
雷凱欣~~~!!!!
原帖由 自由神 於 17-7-2008 16:39 發表:

呢 D 大奶妹好多一出無耐就要消失
因為齋睇冇得飲......
原帖由 自由神 於 17-7-2008 17:47 發表:
我覺得做絕育最安全,我建議頑童們快D去做
我覺得做絕育唔夠徹底,我建議頑童們快D閹咗佢
原帖由 自由神 於 17-7-2008 17:59 發表:
睇下咩B啦
大皇B就貴囉
神B就一蚊都唔值
咁「TB」 呢……???
原帖由 d228216 於 17-7-2008 21:36 發表:

Tee Back 正喎
靚女配 Tee Back = 無價~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。