<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 24-7-2009 21:57 發表
拎斷袋啊
咩袋先
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 21:57 發表

我衰就全世界都知咖啦 , 你話我好我先驚呀~~~

P.S. UTO???   (unidentify thumb object)
你好~~ 你好咸濕~~

不明指公物體~~~
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 21:58 發表

你唔係入左個波友網咩?
你講 BFF ?
原帖由 自由神 於 24-7-2009 21:59 發表
哈~下次早d出聲呀Ma
以為你唔得閒, 剩係 PM 左 GN 同 EQ~~~
原帖由 gn00987333 於 24-7-2009 22:00 發表

我上年都買左本賈曉晨cd連寫真啦
死火喇~~ 某某寫真冇喇今次~~
原帖由 gn00987333 於 24-7-2009 21:59 發表
照殺,絕d講句,攞本野上手,即講,你有冇咁既size
你想死啊~~

叫神哥咁同神嫂講野~~~
原帖由 自由神 於 24-7-2009 22:10 發表
哈哈,是但啦
同佢地去咪一樣好
佢哋唔得閒
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:10 發表

呀仔, 你嘅忠誠我唔會懷疑.
講得啱, 好嘅要學, 壞嘅亦要學, 一切源於人心.
但如果成魔為魔, 要用魔心魔性助人, 就不易為了.......破滅之道用於建造, 耗盡心力之餘, 就算成功亦未必可以令人信服, 盡善盡美亦唔可 ...
[Paparazzi Mode]

哦, 你暗串 Kakei~~~
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:12 發表

我叫左人聽日拎比我, 聽佢地講會場一邊好多人, 一邊就行行企企~
麻煩寄本某某寫真比我丫勞煩晒~~~
原帖由 自由神 於 24-7-2009 22:14 發表
咁無能計啦
不如聽日陪小弟入多一次哩~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。