<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by akakak777 at 9-7-2008 23:41:

原來ed佬大係 傻佬 + 白花油王
Originally posted by 自由神 at 9-7-2008 23:43:

邊能個?
李卓庭, 最近廣告 Sell 新 CD 果個~~
唱歌 okay ga~~
Originally posted by belibala at 9-7-2008 23:45:

first come first serve?
8am? then u should queue at 4am
Foolish Beli~~
Your one is "FCFS" but not "FIFO"~~~

Originally posted by gn00987333 at 9-7-2008 23:50:

唱歌ok,但太重rock,我聽得耐個心口會痛
你本身心口痛咋....??
聽蕭敬騰又唔見你話聽得耐個心口會痛.......
Originally posted by belibala at 9-7-2008 23:53:

你同你契細佬都真係一鳩樣..........
On Lun 9......................
Originally posted by 自由神 at 9-7-2008 23:55:

gd仔聽外國果D Death Rock可能會死
我頭先已經想講 Manson, Aerosmith....
   但係佢地好似太極端....................
Originally posted by gn00987333 at 9-7-2008 23:57:

蕭敬騰我只聽過王子的新衣和原諒我
得兩首歌,我唔會聽得好耐,所以冇事
即係都係唔可以聽太多太耐........
咁如果 Bianca 他朝有一日唱 Rock 呢 ??
Originally posted by 自由神 at 10-7-2008 00:00:

Manson就極端既
美國都用佢D歌黎逼伊拉克戰俘講情報嫁

Aerosmith就唔算既,好多聽完都好舒服
不過聽呢D真係要受過專業訓練
但係我第一次聽 Manson 既歌既時候只係覺得好正好完美....
冇咩覺得唔舒服....... 反而好 enjoy 添.......

Aerosmith 真係 soft d, 但係論舒服比較 Manson 我又唔會覺得有好大差別......
可能我比較接受到 Rock Music~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 10-7-2008 00:07:
其實新EF 啟用同時, 我亦已準備好.
隨住新EF 即將啟動, 人員編排方面應該會有所調動同提升去應付大量新會員出現.
所以我想問問, 現任嘅版主, 副版主, 巡察, 有無邊一區係你地有信心去管理?
希望大家可以挑戰一下自己, 嘗試一下唔同區域.
現任區域 ? 新區域 ?
Originally posted by ckyckk at 10-7-2008 00:12:

有一個應該係時候除名

I want to talk about it either.
I've thought of it.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。