<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 24-7-2009 22:16 發表
好人我做過,但得黎既結果係心痛,好人無好報,反而係得到單純同無知既評審,我唔打算再做好人,只打算係好壞中間做返個平凡人就算
唔好做煩人啦 GN 哥
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:18 發表

我驚寫完可以拍"蝦你波凸"............
"蝦你波凸" 正呀~~~

食水長食長有~~~
原帖由 自由神 於 24-7-2009 22:23 發表
聽晚可能同D sir加炮炮佢地食飯
食飯食成日咩衰鬼~~
原帖由 自由神 於 24-7-2009 22:31 發表
炮又話唔得........
咁可以去書展喇 XDDDDDD
原帖由 gn00987333 於 24-7-2009 22:31 發表
我代神哥答,多數食夜晚,早上就
多數早上食, 夜晚有事忙下化~~
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:33 發表

魔源於破壞, 世人眼中如是~
若魔用魔力用於建立創造, 於理不合! 試問世人如何理解接受?
但何為理?
一切源出固有觀點.
但固有觀點何來?
源出於人.
可惜, 人不會跳出框框, 原地踏步.
所以"魔"做甚麼都是" ...
車"太鉉"~~~ Get 唔到, 唔明白~~
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:39 發表

至幣我嗰套係四級嘅呢..........
強姦系列都好收得架 XDDDDD
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:45 發表

你再成熟d 就會明咖喇duff~
咁有排都得喇~~~
原帖由 gn00987333 於 24-7-2009 22:45 發表
ed哥點會唔熟過我
我係一個唔熟既毛~~~
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:51 發表

受害人係我喎.............
嘩~~未試過壯男做受害人呀~~

好橋呀~好橋呀~~~

今舖發喇~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。