<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 22:55 發表

淥多幾嘢就熟咖喇~
你當淥肥牛咩
覺覺豬 lu~~~

Wet Dream~~
Melody~~~
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 23:04 發表

咁早? 聽朝記得洗底褲呀~
good night~
[囡囡Mode]

我不嬲都好乖乖豬, 好早瞓的~~~

今日冇出街冇著底褲唔駛洗~~

原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 23:06 發表

死左呀????
係呀衰婆

CCTVB 新聞竟然研究楊過斷左手定斷右手 ....
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 23:12 發表

好~~~~~~L~~~~~嘔~~~~~心~~~~~~呀~~~~~~~
衰~~~~婆~~~~~你~~~~~~見~~~~唔~~~~~少~~~~~啦~~~~~~
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 23:13 發表

係?!  佢點死咖????
畀你激死呀~~ 報告總司令~~~
原帖由 自由神 於 24-7-2009 23:14 發表
你.

咋訓?
都唔係第一次啦
原帖由 BOYDWAN 於 24-7-2009 23:18 發表

咁我地研究吓通常我地春袋痕拗左邊定右邊先..............
我拗碌柚先~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。