<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 10-7-2008 14:30:

tri媽
Originally posted by gn00987333 at 10-7-2008 14:52:

家事, 請家人理好了.

如果知既, 我唔希望你講出來,
咁對件事並無幫助.

如果唔知既, 請繼續唔好知,
講得係私人野當然不想你知.

我都唔知咩事,
但係我認識 BoyBoy 甚少失控,
你應該知道事情的嚴重性.

多謝各位體諒.
Originally posted by BOYDWAN at 10-7-2008 16:09:
我想問,如果我將各區嘅版主post 入面內容download 再四圍同人講我知道去示威,有無問題?
本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-7-10 at 04:25 PM ]
Speechless............................................
The world is so complicated.......................
Originally posted by 自由神 at 11-7-2008 00:42:

去左邊度玩呀?
而家玩復古呀衰鬼~~~
個頭像我記得係你最初來 EF 果個來架喎~~
Originally posted by akakak777 at 11-7-2008 00:49:

5通gn佬大去左
如果要咁先係fd,我寧願
Originally posted by Lee3 at 11-7-2008 10:46:
寫信告訴我,今天,還是什麽顔色
夜夜配著你的海,心情又如何
灰色是不想說,藍色是憂鬱
而漂泊的你,狂浪的心,停在哪裏?
人如天上的明月 是不可擁有
情如曲過只遺留 無可挽救再分別
為何只是失望  填密我的空虛
這晚夜沒有吻別
Originally posted by 自由神 at 11-7-2008 10:49:

你個頭像我記得係你最初來 EF 果個來架喎~~
我果陣時 save 左, 而家重響度~~
Originally posted by Triangel at 11-7-2008 11:55:
[center][ 係時候講再會, 希望有機會响現實世界遇到你, 不會成為陌路人 ][/center]
本來不覺得你特別疼我
直到你再也不疼我以後
已經過去 雨傘和雨衣 不會再保護我

本來不覺得你特別疼我
直到你放棄愛我以後 來不及了

對不起長大太慢 害你遺失了我
抱歉 讓你白費了這麼多

[center]本來不是這樣的, 不要這樣好嗎 ? [/center]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。