<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
有冇人買過六合彩吖…?

係咪要四條揀一條ga~?
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-29 02:47 PM 發表:

5蚊條, 唔理你買幾多條
咁自己揀num (無限制)定係要喺特定嘅條碼度揀ga?
UA IMAX
地址:九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 11樓2008-07-29 更新
電話:35168811

以下資料只供參考,放映時間以電影院最後公佈為準。

蝙蝠俠 – 黑夜之神 (The Dark Knight)
上映時間: 12:30 09:45 12:40 15:40 18:40 21:40

The Dark Knight Imax版 一定正到死~~~~
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-29 02:58 PM 發表:

http://bet.hkjc.com/marksix/
1 ~ 49, 選7 個
thank you
原帖由 e_e 於 2008-7-29 03:20 PM 發表:

我今日見到過印度囡囡 , 真係有正架
喺邊度~?
原帖由 belibala 於 2008-7-29 03:34 PM 發表:

小心, 選7 個字要$35 咖
即係淨自己揀7個字就已經要35 ?

唔係5蚊咩??
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-29 03:26 PM 發表:

尖咀, 一街都係
係?

掛住行街都冇留意到........

原帖由 kakeidevil 於 2008-7-29 04:27 PM 發表:

6隻1注5蚊
7隻7注35蚊
8隻28注140蚊

豬如似類
爭一個num 已經咁多注.........????/

完全唔明!! 救命呀~~~
原帖由 e_e 於 2008-7-29 04:33 PM 發表:

咁邊度有印度雞叫
甘仔鐘意食印度咖喱雞~
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-29 04:45 PM 發表:

你係咪變態咖?!
愛愛呢個.............................. 我知~~~(舉手)
甘生係全ef最正常咖嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。