<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-25 05:49 PM 發表:

吓...............?
即係呢,呢個世界上面每個人都有自己專長嘅地方嘅..........
咁呢..........您呢..........煮嘢係好掂.............真係好掂...............好好食.........真係叻過好多米芝蓮廚師咖 ...
哥哥~~~ 米芝蓮係咩黎ga ~~~??? 我淨係識寶芝林ga ja~~~  

我都話我煮嘢食係天才黎ga la~~~  

連boyd 豬都不敢不苟同呀~~ 可?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-25 05:57 PM 發表:

有幾快喎..........成粒鐘喇.......
有魚蛋啦,牛肚喇,炸大腸啦,牛肉啦,燒賣啦,串燒雞翼啦...........加大椰汁一杯~~
香港真係好呀~~~~ ...
我又要呀~~~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-25 06:22 PM 發表:

米芝蓮物就係酒店入面整嘢食嗰班廚師咯~
整蛋糕仲要比我入去搞搞震寫您名嗰d 呀~

廚神Trista 姐好嘢~~~~
我對您嘅烹飪技巧簡直崇拜啦~~~~ ...
估唔到小妹廚藝拍得住米芝蓮
得BOYDWAN 生積極嘅迴響同鼓勵
下次小妹必然下重苦功﹑再接再厲﹑不遺餘力﹐
煮出更出色入味﹑望見流口水﹑食落回味無窮嘅頂呱呱一流餸菜!
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-25 06:23 PM 發表:

原來係咁,咁下次呀Trista 買朱古力搵呀mark 定呀spencer 好呀?
兩者一齊…………並肩前進﹑並駕並驅~ 長驅直進~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-25 06:25 PM 發表:

無!無d 咁嘅事!
我出名唔識同異性溝通,唔信你問吓你呀媽吖
乜大家唔知boyd 有自閉症ga?

該煨咯………… 唔小心爆響口tim~
收工﹐行街街
原帖由 gn00987333 於 2008-7-25 06:28 PM 發表:
媽媽,遲d同你合作煮野食俾boy爸
嘩................. 肯定係登峰造極絕頂名菜~
蔡瀾今晚啲日式炸豬扒好正呀~~~~~~~~~~   
原帖由 oz2 於 2008-7-27 08:58 PM 發表:

我都食緊豬排反
有人話我食返同類............................
原帖由 e_e 於 2008-7-27 09:47 PM 發表:

玉華姐仲正
都同意﹐Amanda S. 係好可愛﹐玉華姐就有熟女韻味~ 各有各好~

P.S,獎門人笑死我﹐估唔到臨尾竟然出現加太賀呢間嘢............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。