<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 belibala 於 2008-7-12 01:28 AM 發表:

well, what can I say to ask for your stay, my friend?
Take care and come visit us if you want
玩左幾年,
終于從恩師口中得到 "人渣" 呢個美譽
係時候應該結束網絡世界的生崖~

7    6      5    4     3    2    1
我想話聲各位戰友知!
我己經同Admin大人正式請辭
呢次決定,
並不是一時衝動!
而純碎是私人理由,

而我,

還會在26fun hang around 一星期左右,
執埋D手尾!
之後就會全職死返去現實世界...

希望各位戰友,
不要因我私人決定,
而影响到你們在26fun運作.
我要講的,

是 26fun 係香港不可多得的論壇,
你們一定要繼續努力

TriAngel,就此謝過

7    6      5    4     3    2    1
原帖由 belibala 於 2008-7-14 01:01 AM 發表:

try your best to talk to him la,
Thanks, No need la.....
原帖由 kinz 於 2008-7-14 12:46 AM 發表:

唔知再講d咩好.... ,祝生活愉快!
Thanks..
原帖由 belibala 於 2008-7-14 12:39 AM 發表:

being your friend here, I have to repsect your decision but is this the only one solution? since you still have a week or so to be hanging around here, why don't you reconsider again? if you must go ...
Thanks for your support..
原帖由 clkgtr 於 2008-7-14 12:28 AM 發表:

唔好咁喇, 知錯能改就得喇
原帖由 d228216 於 2008-7-14 12:25 AM 發表:
其實唔駛咁既, 第時唔好咁做咪得囉. 如果你决心要走, 祝你生活愉快啦!
Thanks....
原帖由 belibala 於 2008-7-14 01:10 AM 發表:

after u left, just keep in touch, u know my email la
would love to
原帖由 d228216 於 2008-7-14 01:11 AM 發表:

If you have to leave, I support you, remember we here all brothers, we will always miss you.
We always stay here, waiting our bros.
Thanks for all your 大頭相 in the past....
原帖由 AWU 於 2008-7-14 01:15 AM 發表:

現實世界好殘酷o架

有時間記得返來收阿CK妹d相呀
thank you
原帖由 clkgtr 於 2008-7-14 01:16 AM 發表:

咁你保重喇, 唔好忘記我地呀
Thanks~ I will
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。