<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
小輩一名, 豈敢稱皇
興之所至, 公諸同好
盤點在即, 有違勿怪
BOYDWAN 發表於 2011-8-6 11:40 PM
小Tri己力議上朝、但遭否決
7    6      5    4     3    2    1
本帖最後由 Triangel 於 2011-8-7 12:07 AM 編輯 旣然TriTri已成頑童內的毒药、我就不再進來打懮你們雅興
7    6      5    4     3    2    1
tri 你個衰佬做咩啞咗 8 日

我仲以為你俾老頂禁咗言添
sfxc0000 發表於 2011-8-15 03:31 PM
旣然TriTri已成頑童內的毒药、我就不再進來打懮你們雅興
Triangel 發表於 2011-8-7 12:06 AM
"旣然大家致趣相投玩得開心、我就每天時間上泥聊聊天、吹吹水吧”就因為四年前這兩句承諾、响度一玩就玩左四年多、風雨不改
現在、TriTri己經老啦、成為頑童內的毒药, 決定不再進來打懮你們雅興、這個新承諾我想我是一定有能力做到的
毒藥能害人亦能救人, 只係擺位問題, 毒殺壞瘤就是好藥。
至於毒瘤在那裡就自行決定。  對錯只有天知。
d228216 發表於 2011-8-16 01:59 PM
多謝d佬睗教,小弟冥記於心
明白的, 小弟很明白大家的難處.
但就算甚麼都做不了, 也不表示甚麼也不能做, 只要有心就一定可以, 哪怕只是片言隻字.
公道自在人心, 只要問心無愧就可以了.
admin 也是人,總會明白甚麼才是王道,用時間讓他好好思量吧 ...
BOYDWAN 發表於 2012-1-21 02:12 AM
小弟不才、至令大家失望、
歸於某種原因, 小弟已誓言不再踏足頑童半步、以往的笑聲、只怕此情難再~
admin這個人工智能同大家一樣都係得閒上黎轉個圈玩下, 大皇唔使乜事都想得那麼複雜, 身體要緊,
這裡已經沒有現實世界的金錢因素, 至於TRI也開始好像和大皇一樣失蹤了幾個月. 大家在現實世界也有很多事忙著應付吧. ...
admin 發表於 2012-1-21 04:37 PM
乜原來你幾個月都冇見到我出現?
Long time no see, 身體好返d未?  

剛剛出自拍post 路過...多fun要出時都少了入來....

aio呢排多咗d reply post 後都少了看....可能JT版主請長假得番tritri睇唔哂 ...
ATX-828 發表於 2012-1-20 02:03 AM
朋友號, 一句講哂, 呢幾個月來, 辛苦你啦!
gn仔
how are you , I see triangle in weibo
d228216 發表於 2014-7-13 01:32 PM
It's very scary when you subtract Year2014 from 延續篇2008...
時 光 飛 逝, 眨 下 眼 就 冇 左 六 年.
D 佬 你 好, 神 哥 你 好.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。