<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 小小康 於 2008-8-13 04:51 PM 發表:

頂唔順 ,而且又爆咗假好耐,咁咪休息1/2,不過宜家要出街啦
蛇王就蛇王啦,人少少認左佢
原帖由 akakak777 於 2008-8-13 05:02 PM 發表:

之安佬大  你仲2聖鬥仕星次ga  
佢咪性鬥士精子咯
原帖由 akakak777 於 2008-8-13 06:21 PM 發表:

lee3 佬大咩你仲2 去夜總會亮槍迫女公關口交 ga
係男公關
原帖由 akakak777 於 2008-8-13 09:39 PM 發表:

報左未比錢  有無人可以幫我入ar  我未試過去銀行入錢  
怕醜?
原帖由 mhkk 於 2008-8-13 09:48 PM 發表:
古巴贏
我都支持黑橡膠
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-14 02:26 PM 發表:

呀 Lee 又傻左~
大皇又夠中起身痀殊殊啦
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-14 02:51 PM 發表:

你又知?
我疴嗯嗯唔得嘅?
你玩嗯嗯都得添
OT
原帖由 kinz 於 2008-8-14 07:41 PM 發表:

OT上網
善用公司資源
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。