<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 10:42 AM 發表:

pc? 4部咯~
3部上網用, 1部就唔上網淨係要黎玩日文H game (裝左日文window, 用佢黎上網就真係死得)
上網都三部 .......一部左手上,一部右手上,一部用條啫上

唔識日文咪搵個咖妹陪住上解釋咯
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 10:49 AM 發表:

奧運期間都有英超?
我打算食西瓜, 都可以清熱啩?
唔爭在邊食雪糕邊出火啦
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 10:57 AM 發表:

梗係唔係啦, 一部用黎玩咖咋, 另外兩部係用黎工作用咖, 唔用黎玩因為太多商業機密資料喇~
不過呢排唔返工, 物搬走晒啲工作檔案, 用埋黎玩之嘛~
我都想搵件架妹陪上網呀 , 不過我驚到時唔係上 ...
淫照當商業機密資料咋
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 11:12 AM 發表:

我啲淫照用外置HD 裝嘅~
你終於承應了陳冠B
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 11:14 AM 發表:

哇...........你電腦咁叻都會有咁嘅情況, 我真係要搵人睇睇啲電腦先得喇.......
呢啲錢真係唔慳得.....
我識我識...我幫你睇丫
原帖由 Lee3 於 2008-8-16 11:29 AM 發表:
有沒有人知道eason白玫瑰mv的女主角是誰?

http://www.youtube.com/watch?v=gtyjFvY3a9c

this is page 794
Virginia R
http://www.starzpeople.com/star_detail2.php?star_id=73#

168cm
拍硬照為主
隸屬於starzpeople

原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 11:37 AM 發表:

本來唔係咁咖, 我搬去新屋嗰陣玩具房(放玩具同遊戲機) 同書房(放電腦同書) 係分開咖......
點知我老媽子話要有間念經房, 就要我逼遷喇.....  
我又唔想將啲嘢搬入我間房, 物搬晒入書房咯........所以依家我 ...
你屋企係咪用中央冷氣?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 11:39 AM 發表:

睇風水呀?
幫你睇埋相都得添
原帖由 Lee3 於 2008-8-16 11:56 AM 發表:

人脈廣博
網上世界,任我縱橫.......
好易搵咋嘛~~~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-16 11:56 AM 發表:

今晚呀LEE 間房就會傳出:

Virginia......... oh.......babe.......I'm coming.......oh........yes........oh......Virginia.......oh.....
但其實只係打緊JJ.................好嘔心呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。