<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-15 03:47 PM 發表:

你不如買條 3串2
3串2點買法???
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-15 03:50 PM 發表:

中兩項都有錢收.
3x4過到兩關我就識
a,b,c=axb,axc,bxc,abc=4注

咁3x2呢??
注碼點分??

你咁買既一定要中AIK先有得執,如果唔係實蝕!

買孖膽5蚊注博6合彩2獎,抵吊
原帖由 ckyckk 於 2008-7-15 03:55 PM 發表:

**** 本內容被作者隱藏 *****
原帖由 mhkk 於 2008-7-15 04:16 PM 發表:
吊你
總投注金額達$100或以上,每注金額最低為$5
揀8個實過啦
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-15 04:25 PM 發表:
我通常都係買少少.....  
買 3 串 4 多數中左都保唔番
3x4想過2關有得執起碼要有1關過2賠...
如果過2賠既不如齋買單頭唔使過多一關
我好少過3關,最多過2關,因為你揀得過關既通常都唔會好高賠率....
果d咩8x1,d人揀親既big4,拜神,皇馬,都係超熱既賠率,串埋冇肉食不特止,斷一關既即刻瓜哂
有幾呵全部咁正路丫???尤其是拜神呢疋衰波,千奇咪買!

比個貼士你,想嬴大錢可試下買條波膽3x1 ,每關揀2個,承惠8條野
揀d淨d係一隊大機會嬴,另一邊冇乜機會入波既,博1:0,2:0

過哂收幾叉野 ,如果淨中一關1:0都係蝕廿幾蚊
不過揀得對面冇波入既點止入一球咁少丫...
原帖由 mhkk 於 2008-7-15 04:29 PM 發表:

您揀什麼

我買您沒有買過 d  
淨番112個波膽,即7萬幾注,每注5蚊雞你都要36萬

咁唔該你準備好
原帖由 mhkk 於 2008-7-15 05:04 PM 發表:

我揀買您沒有買過 d
not all buy
轉頭買完cap比你睇
原帖由 gn00987333 於 2008-7-15 05:34 PM 發表:
神油mark都賭波
嫖賭飲蕩吹樣樣嗜樣樣精
原帖由 Lee3 於 2008-7-16 08:02 AM 發表:

哦是嗎? 謝謝誇張,不過那只是巧合而已,贏多了,請捐一些給一些非牟利機構,謝謝。
中得一場,炒左另一場,冇左兩皮幾野

原帖由 Lee3 於 2008-7-16 10:10 AM 發表:

Berber 是北非, Nile 河以西的族人,moors是阿拉伯和berber的後裔

Clouds, 或寶劍
這一副牌裏面,寶劍是注重意志(the mind)的牌
而寶劍5剛好代表勝利,不過!他只是一個空歡喜,你贏了,但付出的代價可能更高。是一個執著, ...
沒有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。