<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 12:25 PM 發表:

仲好講,搵呀某版主陪我瞓,結果佢仲瞓得冧過我~  
攰到咁呀
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 12:31 PM 發表:

仲話:我睇住您瞓照顧您呀吓~
結果係我幫佢冚被~~~~~  
好細心丫
大皇我都成日fu被咖,你幾時得閒呀???
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 12:37 PM 發表:

佢就真係嘆過我,半夜三更要食蟹,結果去左九龍城,兩個人餐單如下:
1) 泰式炒膏蟹一隻連法包
2) 蝦刺身
3) 泰式拼盤一大個
4) 芝士蝦球
5) 豬頸肉沙律
睇見都滯............ 個老細直情叫停唔比再叫~~~
食 ...
呢d叫近豬者赤,個男人係點個女人咪點咯 (大食如是 )
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 12:40 PM 發表:

我幫你冚旗就有份~~~~
的士咩
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 12:46 PM 發表:

縱壞左喇,縱壞左喇....................
我都唔係好大駛之嘛..........  
買飛機大炮唔大使?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 12:48 PM 發表:

紅的襯你吖~
一於拉埋花,拉紅魔仔三隻字上去~
同人講呢咖係的士都冇人信啦
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 01:18 PM 發表:

我邊有買過飛機大炮喎.....
你上次唔係話買條街比唔知邊個仆咖嘛
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 01:21 PM 發表:

好似係佢搶埋我張被喎.........
好黃好暴力
跟住呢??跟住呢??
原帖由 d228216 於 2008-7-24 01:48 PM 發表:

...need to go taipo and kwun tong later...so hot...
我喺KT呀
原帖由 trista_cheong 於 2008-7-24 03:09 PM 發表:

咁駛唔駛同大澤祐香隻手練吓手瓜?
你條佬去左邊??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。