<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2008-7-14 02:06 發表:
你重用 lens baby
我記得我有用lens baby影大波妹, 但無用o黎影小小康喎
原帖由 小小康 於 2008-7-14 02:13 發表:

你睇番#679 & #745
link 錯晒啲POST,早幾日係link 番以前你影EF嘅相,佢哋都睇過,宜家變咗9唔搭8
好L混亂
原帖由 gn00987333 於 2008-7-14 02:22 發表:
其實每次出去影相
見到d叔叔,佢真係好似叔叔咁保護我,好有親叔叔既感覺
康哥,一眼就睇得出好好人,好願意幫人,令人有種安全感,比較我現在的朋友,佢真係好會幫我諗野
a哥哥/叔叔,第一眼睇到佢既時候,好似見到我 ...
我硬都比你見到?!
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-17 15:44 發表:

A佬咪射濕我丫丫~~
原帖由 ckyckk 於 2008-7-17 15:50 發表:

佢見你話就o黎熱死~ ,

所以想幫你降下溫 ;

救你一命呀 ~

順便救埋你
原帖由 Lee3 於 2008-7-17 15:56 發表:

童子尿?避鬼?
猴子尿
原帖由 ckyckk 於 2008-7-17 16:04 發表:

你 le~ d~ 叫 " 謀殺 "  ,

唔係叫 " 救 "

我 d~ 冷血動物 ,

再降溫重死得快d~ .
唔係呱, 咁鬼易?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。