<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 trista_cheong 於 2008-7-24 15:56 發表:

相原優呢個M女應該好啱衰佬您口味~~

我要努力仿效~~
04年以「相原優」的名字出道,卻在2006年改為北原多香子后,才以「巨乳、美顏、雪肌」大紅大紫的香子真的是一塊好料,那對水蜜桃.看著就讓人流口水.最要命的是做愛的時候,臉上泛起的紅暈更是讓人消魂,加上吹彈可破的肌膚,真是令人著迷. ...

原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-24 15:59 發表:

因乜興奮成咁?
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-24 16:04 發表:

型佬到~~~
我K型你都知?!
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 16:07 發表:

相原優原來就係北原多香子????!!!
唔係你估
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 16:11 發表:

做咩呀?我買比您嗰支呀?
叫左您小心d 咖啦,迷你手指好容易唔見嘛~
再買過咯~
支野跌o左可以再買?!

你仲有幾多支呀?
原帖由 gn00987333 於 2008-7-24 16:15 發表:
原帖由 gn00987333 於 2008-7-24 16:20 發表:
A哥哥
點呀? 白白淨
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 16:20 發表:

物好似你咁咯,一支無晒物拎過第二支出黎咯~   
跟你學野姐
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-24 16:25 發表:

車~~~~~
係B仔 & T姐
原帖由 gn00987333 於 2008-7-24 16:26 發表:
白白淨,白白淨,真靚,真靚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。