<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2008-10-7 03:03 發表:
會唔會番HK,長洲燒X嫁
長州d渡假屋上次黑雞比打爛晒
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-7 03:05 發表:

唔係!  佢呀媽呀哥個池就唔駛喇, 佢個池得咖喇~
個樹叫做"溪"
原帖由 e_e 於 2008-10-7 03:06 發表:
係ef , 同板主最多牙齒印而未走既 , 我認第二仲有人會認第一咩????
咁你去買包炭算啦
原帖由 ktwu2007 於 2008-10-7 03:11 發表:

我覺得佢可能買子彈, 番台大做單勁野......
之後放片上 26 FUN 自拍區
又係果招

拎L住支小水槍對住個鏡頭大叫: 射死你~射死你~射死你~

然後POST上YOU禿

詳細情形自己幻想
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-7 03:15 發表:

係都admin 啦! 佢係kelly fans 呀!
甘至尊?!
原帖由 e_e 於 2008-10-7 03:17 發表:
我幫自己唸左個外號 : EF結仇者
呢個外號真係...................

L7
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-7 03:17 發表:

我貪池多水d 吖嘛~
溪水流流喎
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-7 03:20 發表:

我諗緊佢講射死你~射死你~射死你~ 嗰陣係用廣東話定國語.........
去呢度試試
http://www.cbooks.org/main.asp?urlpage=wgame.asp
原帖由 e_e 於 2008-10-7 03:22 發表:
我167 , 你169
169好正常
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-7 03:22 發表:

池水氾濫喎
池水惹蚊呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。