<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 akakak777 於 2008-10-15 03:28 發表

ARM ARM  影到JJ  
邊個咁唔好彩, 比你影到條JJ
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-15 03:30 發表

好彩啫..........我幾驚你話支酒叫"仆街"呀..............
你叫仆街啫, 唔似仆街嘛
原帖由 akakak777 於 2008-10-15 03:32 發表

咁你一定影自己果條啦
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-15 03:32 發表

ak自拍~
張相叫"叢林中的象鼻"~
虫林中的象鼻?!
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-15 03:35 發表

講講吓就似, 再講講吓就做埋咖喇~~~
幾正o架, 聽日叫個秘書o黎拎支返去飲o下
原帖由 gn00987333 於 2008-10-15 03:36 發表
有蟻嫁
似蚯蚓多d喎
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-15 03:37 發表

唔帶袋完事後掹出黎嗰吓?
好醜惡呀
原帖由 BOYDWAN 於 2008-10-15 03:40 發表

一切都f u c k, 一點兒都f u c k呢~
還是這樣子, 精虫也不太稀~

看護又要我去開工了...........真無奈.....
唯有明天再"偷渡"回來吧~

see you everybody~ ...
保重呀, 大皇
各位都早d訓啦, 晚安
d佬都打冷震
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。