<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
好細佬, 祝您學業進步, 財色兼收~
講開利是............我今年真係大出血.........  呀老婆大人真係見親人都派, 仲誇張過呀叻派油!
我食埋碗糖水再傾~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-2-21 01:07 AM
大皇晒幸福, 杏食隔離
浪子~孤獨就是良伴~
浪子~孤獨就是良伴~
浪子~孤獨就是良伴~
浪子~孤獨就是良伴~
係呀! 其實我仲係獨身咖~~~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 10:24 AM
當一個異性對你講獨身, 即係可以去馬
浪子~孤獨就是良伴~
當一個異性無對你講獨身, 你都可以去馬咖~
但係如果個異性對你講已婚就千祈咪制呀, 死人咖~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 10:32 AM

浪子~孤獨就是良伴~
咁就要叫浪子哥將呢部電腦搬去喇~
等我地幫部電腦扮靚都好喎~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 10:39 AM
浪子~孤獨就是良伴~
浪子~孤獨就是良伴~
真攞命~
至多另外揾張枱比呀浪子哥一個人坐好未?
起碼都比我地兩公婆敬酒吖~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 10:58 AM
好~ 出街繼續睇狗仔, 夜d 見~
BOYDWAN 發表於 2010-3-15 11:18 AM
浪子~孤獨就是良伴~
幾個鐘內, 連續幾間大銀行打來什麼低息借錢 看來香港水浸嚴重 大皇番黎坐陣香港今年又見3萬點
浪子~孤獨就是良伴~
報名先啦, 去reception 搵admin 交form 啦~
BOYDWAN 發表於 2010-4-10 12:34 AM
浪子又來報名,

請大皇指教, 事前女方一人一粒薄菏糖, 但接吻時女方沒有合埋眼其實代表D乜.

是不是女方想測試, 但未上大皇堂看來已FAIL了

評分次數

浪子~孤獨就是良伴~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。