<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 nbn 於 2009-7-8 02:56 AM 發表

你住邊

原帖由 ckyckk 於 2009-7-8 02:58 AM 發表

如果市面上信和一定有

400點卡 90蚊 左右

OK 都有,不過要 108 蚊
甘清楚你買左
原帖由 勇勇 於 2009-7-8 02:56 AM 發表

40秒战斗,造成对方%0
ICET身旁风声响起,刚一回头,便发现美眉爱你向着自己猛扑过来:“ICET,觉悟吧!”

第 10 秒
技能ICET力透兽齿匕,向你虚虚实实连出十五刺,一招「妖风袭体」带动无数阴气缠住你。只听见你一声惨嚎,兽 ...
幾多lv
原帖由 gn00987333 於 2009-7-8 02:59 AM 發表
沙田小子真係你
原帖由 gn00987333 於 2009-7-8 02:55 AM 發表
我樓下
150點 $38
350點 $78
400點 $95
450點 $113
1000點 ???未曾買過
http://eshop.980x.com/mycard.asp

參考價
原帖由 gn00987333 於 2009-7-8 02:59 AM 發表
幾多lv
唔知
但肯定勁高
個條友900幾氣血刀比人40秒ko
原帖由 ckyckk 於 2009-7-8 03:00 AM 發表

http://eshop.980x.com/mycard.asp

參考價
咁我350點應該錯左
原帖由 勇勇 於 2009-7-8 02:59 AM 發表
沙田小子真係你
唔係我,我係到既帳號得幾個,唔多
原帖由 勇勇 於 2009-7-8 03:01 AM 發表

唔知
但肯定勁高
個條友900幾氣血刀比人40秒ko
我都好想試下同個館長打返場
原帖由 gn00987333 於 2009-7-8 03:02 AM 發表
咁我350點應該錯左
旺角肯定平啲

不過如果你專登出去計埋車費肯定仲貴
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。