<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 thomas701 於 19/7/2009 00:00 發表
大超細
.................有冇野可以幫到你呢?!~~~
原帖由 自由神 於 18/7/2009 23:57 發表
頂你咩....................
................
原帖由 coolala2005 於 2009-7-19 12:02 AM 發表
................
.............
愈黎愈覺得自己犯殘
原帖由 自由神 於 2009-7-18 23:56 發表
小.......如果我身體游得水,我早就去左游啦

做gym要錢bo
咁呀.............
屋企有無長棍?
每日坐無pan椅, 將長棍放上膊, 好似劉德華情未了張相咁, 雙手微曲壓棍兩端.
腰坐直然後向左右90度轉, 唔駛快, 慢慢轉.
好似好容易, 但每日做完sit-up 後做, 30吓後包你想死!
一個月後會開始見功, 然後加碼, 60吓啦........
持之以恆, 你會見到自己嘅腰形, 收得好就可以開始練腹肌~
呢d 係我以前做開嘅方法, 我個私人coach 教得幾好咖, 所以可以嘗試吓~
原帖由 自由神 於 19/7/2009 00:01 發表
我想.....瘦~
塊面要見到骨形果種
.................無野嘛...............
你而家肥成點呀?!~~~
原帖由 自由神 於 2009-7-18 23:56 發表
就係教我點樣可以無感情事
好簡單啫~
先有感情事發生左, 越多越好...........
唔要之後, 就可以無感情事喇~
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-18 23:57 發表

鮑魚係食乾定濕
乾呀, 16頭咯, 不過整得唔好, 無糖心呀..............
原帖由 BOYDWAN 於 19/7/2009 00:05 發表

屋企有無長棍?
每日坐無pan椅, 將長棍放上膊, 好似劉德華情未了張相咁, 雙手微曲壓棍兩端.
好似好容易, 但每日做完sit-up 後做, 30吓 ...
............
我寧願做一個死肥佬好過~~~~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 12:05 AM 發表

屋企有無長棍?
好似好容易, 但每日做完sit-up 後做, 30吓 ...
一於試下先
原帖由 自由神 於 2009-7-18 23:57 發表
頂你咩....................
hahahahahahahaha~~
算啦, 娛己娛人, 笑人唔難, 識連自己都笑埋先叫真正識紹~
做人唔比人笑吓, 唔大咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。