<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 coolala2005 於 2009-7-19 12:05 AM 發表
.................無野嘛...............
你而家肥成點呀?!~~~
唉.......遲D會同D sir加炮叔見面
到時叫佢地形容你知~

我自己會話:唔係好肥但又唔fit~
冇人
走.........
原帖由 thomas701 於 2009-7-19 00:00 發表
大超細
版友點解咁講嘅?
有乜嘢我可以幫到你?
原帖由 coolala2005 於 2009-7-19 00:01 發表
.................好正呀!.....................

果兩粒野............
TriTri 珍藏嚟咖~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 12:10 AM 發表

hahahahahahahaha~~
算啦, 娛己娛人, 笑人唔難, 識連自己都笑埋先叫真正識紹~
做人唔比人笑吓, 唔大咖~
無呀~你地咪笑囉~
我睇到果句之後...我自己都暗笑左~
家人都望住我做咩對住電腦笑

我頂你,係你加分俾佢姐~理論上應該加俾我家ma
原帖由 自由神 於 19/7/2009 00:03 發表
.............
愈黎愈覺得自己犯殘
............全人類都係咁咖喇!~~
唔搵D野黎搞又邊有世界歷史呢?!~~
放鬆自己喇!~ 時時刻刻都諗住而唔肯釋放自己係好辛苦咖~~~~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 12:08 AM 發表

乾呀, 16頭咯, 不過整得唔好, 無糖心呀..............
咁細隻.....
食大d 先會有
原帖由 coolala2005 於 2009-7-19 12:14 AM 發表

............全人類都係咁咖喇!~~
唔搵D野黎搞又邊有世界歷史呢?!~~
放鬆自己喇!~ 時時刻刻都諗住而唔肯釋放自己係好辛苦咖~~~~
岩呀~所以.....
我咪上黎寫下頑童史
原帖由 coolala2005 於 2009-7-19 00:08 發表
............
我寧願做一個死肥佬好過~~~~
唔得!
做人點可以對自己無要求咖? 修好個身唔止係外形好, 對身體都好咖~
老實講, 醫生都話我身體同意志比人強所以先可以捱得到, 普通人如果平時無好似我咁操已經要長時間瞓床喇~
所以可以操嘅話就不妨操吓, 對自己有益咖~
原帖由 自由神 於 2009-7-18 11:50 PM 發表
頂...我日日跑3500M都操唔fit
又唔係食得多
想瘦好簡單啫↓↓

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=189849&highlight=%E5%A5%80%E6%B4%B2%E5%A4%A7%E5%AD%B8

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。