<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 kakeidevil 於 2009-7-19 12:16 AM 發表

想瘦好簡單啫↓↓

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=189849&highlight=%E6%89%93%E9%A3%9B%E6%A9%9F
你真係KaiKaidevil
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 12:15 AM 發表

唔得!
做人點可以對自己無要求咖? 修好個身唔止係外形好, 對身體都好咖~
老實講, 醫生都話我身體同意志比人強所以先可以捱得到, 普通人如果平時無好似我咁操已經要長時間瞓床喇~
所以可以操嘅話就不 ...
岩呀岩呀~
我醫生都係咁講嫁
所以我先去跑咋
原帖由 自由神 於 2009-7-19 00:12 發表
無呀~你地咪笑囉~
我睇到果句之後...我自己都暗笑左~
家人都望住我做咩對住電腦笑

我頂你,係你加分俾佢姐~理論上應該加俾我家ma
hahahahahahaha~~~~
咁叫甘甘再講多幾句抵死啜核嘅等你加咯~
原帖由 ktwu2007 於 2009-7-19 00:15 發表

咁細隻.....
食大d 先會有
唔係咖, 整得靚嘅16頭都可以糖心咖, 唔關大細事咖~
原帖由 自由神 於 2009-7-19 12:10 AM 發表
唉.......遲D會同D sir加炮叔見面
到時叫佢地形容你知~

我自己會話:唔係好肥但又唔fit~
洗唔洗介紹個model你識?

1000 x 1500 PIXEL下載

1000 x 1500 PIXEL下載

我衝返出黎啦
岩岩落一落街,雨就細左
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 12:17 AM 發表

hahahahahahaha~~~~
咁叫甘甘再講多幾句抵死啜核嘅等你加咯~
佢江郎才盡啦
原帖由 kakeidevil 於 2009-7-19 00:16 發表

想瘦好簡單啫↓↓

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=189849&highlight=%E5%A5%80%E6%B4%B2%E5%A4%A7%E5%AD%B8
hahahahahahahahaha~~~~~~~
PK到吖, 我笑到喊呀~~~~
naomi 佢地衝入嚟問我乜事笑成咁~
原帖由 d228216 於 2009-7-19 12:19 AM 發表

洗唔洗介紹個model你識?
第1果個樣靚~
第2果個件衫靚
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-19 12:18 AM 發表

唔係咖, 整得靚嘅16頭都可以糖心咖, 唔關大細事咖~
可惜, 識食o既人同有錢食糖心鮑o既人已經.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。