<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖

[真‧頑童俱樂部2006](BOYDWAN 保存愛藏版)

[真‧頑童俱樂部]嘅成立係想所有EF嘅會員可以有一個地方所欲言,喺呢個"結界"入面係完全"不設防"嘅,大家對EF有乜意見、有乜感想、甚至有乜不滿都可以喺度任意發表,唔駛"就住就住";由於呢度係"安全區域",所以唔駛担心被BAN或扣分 ,至於相關意見同訴求會有版主收集再帶到版務區處理,絕對唔會"石沈大海"~~

嘅然有名你叫[真‧頑童俱樂部],所有癲狂抵死、荒謬絕頂嘅話題,呢度都無任歡迎~ (不愛受束縛同鐘意亂嚟就來啦~~) 甚至乎會員之間"有啲嘢"想"私片"亦可以喺度"決一雌雄"~~ 當然其他"好管閒事"嘅朋友 (包括小弟 ) 歡迎加入幫拖或者做和事老.........咁先可以令EF嘅會員更加被此了解,亦做到EF"百花齊放"嘅效果嘛~~~

最後要聲明嘅係[真‧頑童俱樂部]係EF會員嘅"遊樂場"(粗口就咪喇,諧音都OK嘅),所以請其他版主及版友們多多包涵......(玩埋一份就仲好~~ ) 至於兄弟們,[頑童俱樂部]可以做到超過 62000個回複、210000個查看,大家請踴躍發表同支持吓,打破舊紀錄啦~

P.S.
都係嗰句,喺度噏乜玩乜都得,全無制度;唔好嘈到其他區就得喇~
先旨聲明,居心不良者有機會比人圍剿,好高風險咖~

評分次數

[頑童俱樂部2005] (BOYDWAN 終極保存愛藏版)

[頑童俱樂部]登場~~~

[頑童俱樂部]嘅成立係想所有EF嘅會員可以有一個地方所欲言,喺呢個"結界"入面係完全"不設防"嘅,大家對EF有乜意見、有乜感想、甚至有乜不滿都可以喺度任意發表,唔駛"就住就住";由於呢度係"安全區域",所以唔駛担心被BAN或扣分 ,至於相關意見同訴求會有版主收集再帶到版務區處理,絕對唔會"石沈大海"~~

嘅然有名你叫[頑童俱樂部],所有癲狂抵死、荒謬絕頂嘅話題,呢度都無任歡迎~ (不愛受束縛同鐘意亂嚟就來啦~~) 甚至乎會員之間"有啲嘢"想"私片"亦可以喺度"決一雌雄"~~:cool: 當然其他"好管閒事"嘅朋友 (包括小弟 ) 歡迎加入幫拖或者做和事老.........咁先可以令EF嘅會員更加被此了解,亦做到EF"百花齊放"嘅效果嘛~~~

最後要聲明嘅係[頑童俱樂部]係EF會員嘅"遊樂場"(粗口就咪喇,諧音都OK嘅),所以請版主們多多包涵......(玩埋一份就仲好~~ ) 至於兄弟們,請踴躍發表同支持吓喇~

評分次數

Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-9 02:54 PM:

話時話, 攞嚟做 avartar 幾正咖呢個~~
呢個係咩黎ga!~~我乜都睇唔到嘅 ????

評分次數

Originally posted by 自由神 at 2008-7-9 02:23 PM:

係真唔係先
唔係講小嫁喎
幾時有會員自拍浴照睇呀????

評分次數

我又報到~~~~~~~~~~~ 我又要加分呀~~~~~~~

評分次數

Originally posted by Lee3 at 9-7-2008 15:10:
我有一個老問題
你的夢中情人,在你生日的時候,被人捷足先登,搞大了,該怎麽辦?
我可以怎麽辦?
難道找那男的晦氣嗎?

如果那女的是真心喜歡那男的,
衷心祝福他們不是更好嗎?

如果你真心愛上那女的,
我相信你是真的不會強求和她在一起的。

評分次數

Originally posted by Lee3 at 2008-7-8 11:10 PM:
我有一個老問題
你的夢中情人,在你...
她給我的感覺是,她會一直等你等下去的那種,譬如說,你要去打仗,她會等你十年,二十年,你回來的時候,眼淚在她的眼中,滾著滾著,面帶著微笑,好像你只是剛剛去了7-11,買東西久了。然後擁吻。
Originally posted by 注冊了 at 2008-7-9 03:21 PM:

我可以怎麽辦?
難道找那男的晦...
對對 ! 其實真係冇野可以做 !
都已成事實 !
hihihi~~
咁快換新post la
留番個腳印先

評分次數

Originally posted by Lee3 at 9-7-2008 15:10:
我有一個老問題
你的夢中情人,在你生日的時候,被人捷足先登,搞大了,該怎麽辦?
這個老問題倒是不錯的。
Lee 兄容許小弟 forward 去 [戀愛起義] 嗎?

多謝~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。