<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

[真‧頑童俱樂部]嘅成立, 係想所有EF嘅會員可以有一個地方暢所欲言,喺呢個"結界"入面係完全"不設防"嘅,大家對EF有乜意見、有乜感想、甚至有乜不滿都可以喺度任意發表,唔駛"就住就住";由於呢度係"安全區域",所以唔駛担心被BAN或扣分 ,至於相關意見同訴求會有版主收集再帶到版務區處理,絕對唔會"石沈大海"~~

嘅然有名你叫[真‧頑童俱樂部],所有癲狂抵死、荒謬絕頂嘅話題,呢度都無任歡迎~ (不愛受束縛同鐘意亂嚟就來啦~~) 甚至乎會員之間"有啲嘢"想"私片"亦可以喺度"決一雌雄"~~ 當然其他"好管閒事"嘅朋友歡迎加入幫拖或者做和事老.........咁先可以令EF嘅會員更加被此了解,亦做到EF"百花齊放"嘅效果嘛~~~

最後要聲明嘅係[真‧頑童俱樂部]係EF會員嘅"遊樂場"(粗口就咪喇,諧音都OK嘅),所以請其他版主及版友們多多包涵......(玩埋一份就仲好~~ )至於兄弟們,[頑童俱樂部]又再一次可以破左舊有紀錄,全賴大家請踴躍發表同支持,齊齊再打破舊紀錄昂然邁向新紀元啦~

P.S.
都係嗰句,喺度噏乜玩乜都得,全無制度;唔好嘈到其他區就得喇~
先旨聲明,居心不良者有機會比人圍剿,好高風險, 絕冇回報咖~

[ Last edited by BOYDWAN on 2008-7-11 at 03:16 PM ]

評分次數

7    6      5    4     3    2    1

評分次數

!!!恭喜自由神自貼!!!

評分次數

你班友咪老屈
明明係話#65551果個貼嫁喎
點可能咁嫁
Tri由神自貼呀大佬

評分次數

霸地盆先

評分次數

Originally posted by d228216 at 2008-7-9 01:55 PM:
霸地盆先
隨地or尿咁能無品既

評分次數

我又嚟啦

評分次數

Originally posted by d228216 at 2008-7-9 01:55 PM:
霸地盆先

評分次數

評分次數

Originally posted by belibala at 2008-7-9 01:59 PM:
我又嚟啦
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=2185#pid2766696

你要幫我呀

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。