<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by e_e at 2008-7-9 15:43:

喟 , 我果兩篇文D評語呢???
文筆通順,內容緊湊,節奏其佳
可惜,內容變太,只適合18-30歲人士閱讀
Originally posted by trista_cheong at 2008-7-8 11:41 PM:

雞仔自拍照?
你以爲我是edc? 我頂多像倪震,用動物掩蓋
Originally posted by mk政 at 2008-7-9 03:46 PM:

文筆通順,內容緊湊,節奏其佳
可惜,內容變太,只適合18-30歲人士閱讀
只適合18-30歲人士閱讀 ... ED只係色情 , 唔係變太~~
Originally posted by trista_cheong at 2008-7-8 11:43 PM:
ok no problem
Originally posted by mk政 at 2008-7-8 11:37 PM:

岩 呢到 最大o既一條版規就係
唔可以x老母
偷了我的葡萄還提老母?
http://www.youtube.com/watch?v=Xq9s6fdrTdQ
Originally posted by Lee3 at 2008-7-9 15:52:

偷了我的葡萄還提老母?
http://www.youtube.com/watch?v=Xq9s6fdrTdQ
仆街 睇左三千幾次都笑到我仆係到

大聲o的
點解你做萄提子 唔做蘋果
Originally posted by e_e at 2008-7-9 03:43 PM:

喟 , 我果兩篇文D評語呢???
呢個……… 我未睇第二篇

第一篇個感覺得……講咗﹐由雞變鴨(唔曉你明唔明白……)

由以前你嚇死咗嗰啲冰文到依家﹐好大突破就係啦~
Originally posted by trista_cheong at 2008-7-9 04:03 PM:

呢個……… 我未睇第二篇

...
我唔明呀 ... 講到我明拉~~
而且 , 可唔可以講下寫作技巧 節奏果D野 , 睇下有咩可以改善???
Originally posted by Lee3 at 2008-7-9 03:47 PM:

你以爲我是edc? 我頂多像倪震,用動物掩蓋
用動物掩蓋…………
Originally posted by trista_cheong at 2008-7-9 04:05 PM:

用動物掩蓋…………
唔知攞咩動物先謝得哂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。