<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-9 10:24 PM:

都係一晚姐~
況且 d 分都唔係 Permanent ~

你可以吹到幾多分~

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-7-9 at 10:25 PM ]
唔好呀, 我要吹水吹到二千幾分
dl 到一條 60~70mb 的短片就心滿意足
Originally posted by ktwu2007 at 9-7-2008 22:28:

唔好呀, 我要吹水吹到二千幾分
dl 到一條 60~70mb 的短片就心滿意足
There are a maximum limit per month~~
2000 points is impossible.............
Originally posted by SCM at 2008-7-9 10:26 PM:

長片都係咁話
對白少 無劇情可言
講兩三句野就搞
搞黎搞去都係咁冇新意
唔係, 有d 有劇情o架, 不過都是搞野為主, 有時都要拜服他們的創意, 想到這麼多的角色跟戲路, 如果香港都可以發展一下這些工業, 可能做福到我們 (說笑)
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-9 10:31 PM:

There are a maximum limit per month~~
2000 points is impossible.............
我覺得一個月, 只可以加 30 分左右, 因為我(味)來頑童區事, 在吹水區死吹爛吹都係加到十幾分, 之後發了百多個 post 都一分都未加過
Originally posted by ktwu2007 at 2008-7-9 10:31 PM:

唔係, 有d 有劇情o架, 不過都是搞野為主, 有時都要拜服他們的創意, 想到這麼多的角色跟戲路, 如果香港都可以發展一下這些工業, 可能做福到我們 (說笑)
我想講既係 就係欠缺創意
佢冇錯有好多鐘類 又OL 又護士 又cosplay
但係劇情都係嗰"三篤屁"
其實香港都有d小本製作ga
要down黎睇都唔難
之前有人介紹我睇
不過拍得幾求其
我睇左少少已經冇興趣睇落去
Originally posted by ktwu2007 at 2008-7-9 10:25 PM:

其實, 我都會喜愛下載長片看, 因為直接開波的片同食即食麵一樣, 3 分鐘搞定,
做咩要做得咁急.... 其實聽唔明, 不過有d 前奏總會好睇d
我有陣時好鐘意睇d熟女煮早餐前奏架~~
........
回歸
到底我地一日可以去到幾多頁呢
Originally posted by SCM at 2008-7-9 10:36 PM:

我想講既係 就係欠缺創意
佢冇錯有...
不過, 如果文戲太多, 就會變文藝片, 不是 av, 看av 的目的, 要以女神為主, 選擇自己心中的女神, 會比選擇自己喜歡的劇情容易得多
睇余幕蓮.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。