<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-23 06:30 PM 發表:

咩都唔知, 就被人扣左
無辦法啦, 咁事實你又有download 嘢嘛
比心機出多d 帖, 到你d 分越黎越多就唔會至在呢幾十分咖喇~
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-23 06:31 PM 發表:

多謝讚賞
我係話9 up 到咁, 我想死呀........
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-23 06:41 PM 發表:

等我把握機會, 係 28號前吹夠2000分....
我又寫 500字, 阿蘭殺夫的續集, 完全沒有色情成份
500字"阿蘭殺夫的續集"將會移至"每日一篇好文區"或"靈幻空間異次完"~
原帖由 mk政 於 2008-7-23 06:43 PM 發表:

加油啦 我小左2分-口-
你多左6 分就有~
原帖由 e_e 於 2008-7-23 06:43 PM 發表:

出原創小說都會加分架~~
你最有經驗咖啦~
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-23 06:44 PM 發表:

你試下 download 哂 gn, 個兩大段的 jj 片, 我包你得番兩位數字
邊個post 呀? 等我試試?
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-23 06:45 PM 發表:

甘仔, 做咩唔比評語我, 我打左成個鐘
佢剃緊毛..............
原帖由 mk政 於 2008-7-23 06:46 PM 發表:

打個車輪先
喂! 錫還錫, 咪亂摸呀~~~~
原帖由 mk政 於 2008-7-23 06:48 PM 發表:

渣渣波先啦

赤壁 好能搵笨
吔咩嗲~~~

我未睇添..........
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-23 06:48 PM 發表:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=135342&page=46#pid2761431
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=135342&page=46#pid2761432

我二百幾分, down 完得番 20:hit ...
等我一陣試吓先~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。