<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 akakak777 於 2008-7-13 12:53 AM 發表:

sure 買硬   仲有JJ個本  
THERESA 個本考慮緊買定5買
係喎~JJ刀要買

朱沙同江若琳就茅乜興趣lu,者係你地刀会去動漫節??
我去到時同你地單聲先~
原帖由 e_e 於 2008-7-13 01:01 AM 發表:

你唔識貨拉 , 咁先最正呀~~
落左妝既dodo姐實啱你
原帖由 小小康 於 2008-7-13 12:58 AM 發表:

佢個吸印係個嘴唇嚟,重寫住Kiss with love
真好記性者~
佢仲係EF第一代既射__女神添
佢套电影office有鬼我刀有,套戲佢未做鬼前好正~~
原帖由 小小康 於 2008-7-13 01:11 AM 發表:

個簽名好得
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-13 01:18 AM 發表:

佢其實係咩人
女神 ~

嫁左 ~
原帖由 小小康 於 2008-7-13 01:20 AM 發表:

唔駛點排,都只係幾分鐘。
睇嘅人同影相嘅人多啫
我刀記得個檔攤幾冷清下,可能最尾一日,
講真,佢真係唔係紅,連akakak刀冇買就知,
但個陣時佢keep住同萍果報&便利影住相,保持些少人氣la,前身係bank打工。
講講下呢度已經變左~~女神黃琛如懷念俱樂部  
原帖由 小小康 於 2008-7-13 01:41 AM 發表:

我記得任賢齊嗰套"絕種好男人"都有Eva o架,果look重好正tim
冇睇
我剩係有offfice有鬼乍,佢做人妻,好正
原帖由 akakak777 於 2008-7-13 01:48 AM 發表:

我仲好後生ga 咋
咁宜家者係幾大呢 出左音毛未?  我肯定大過你~~
原帖由 kinz 於 2008-7-13 01:49 AM 發表:

我有佢d片
你係EF片霸   點難倒你 !!

我幾套刀冇睇過牙 康哥仔~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。