<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2008-7-10 02:49 PM:

Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-10 02:51 PM:

Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-10 03:23 PM:
Triangel, 我有嘢要同你傾.
到我捕到你啦boy爸
J:你在一百萬年後
我在一百萬年後
都等對方等到下唇 都生銹
幹什麼恃住長壽
繼續忍痛做成就 不敢對準心愛對象
揸咪講感受

SH:Yeah點解你咁驚
仲唔開口去講一聲 What
手機乜嘢冧巴都攞到 打俾佢啦
吞吞吐 講乜嘢都好
講真你怕乜喎 係咪怕電話會打錯
喂 搭錯線呀麥生 不過錯過咗你仲錯

SH:打通咗講乜先 講冧
一於講心 交交心 傾一傾通宵
Oh!語氣要放輕 試吓扮正經 總好過無聊
逗人哋笑 不必送錶
喂 快啲睇睇錶 就天光喇等幾點先出招

J:你在一百萬年後 我在一百萬年後
都等對方等到下唇 都生銹 幹什麼恃住長壽
繼續忍痛做成就
不敢對準心愛對象 揸咪講感受

SH:睇真 你都幾好
又會跳舞又會唱K Ho Yeah!
鬥靚就冇機 但你對個個亦算OK
駛乜理咁客氣 終歸你要試一次 咪再嗌切碎
咁怕死 等叔叔教你用手指 快快脆打咪猶疑

SH:諗咁啫 俏嬌娃 佢幾抵錫
甜美又趣緻 佢好孝順 你又知唔知
仲唔快啲緊啲再出力啲送花送牌做粉絲
仲sms 扮打字哩 揸住個電話唔講做咩啫

J:你在一百萬年後 我在一百萬年後
都等對方等到下唇 都生銹
幹什麼恃住長壽 繼續忍痛做成就
不敢對準心愛對象 開咪講感受

J:你擰左我又行右 你入先我又溜後
只等對方一下射球 先開口
這段歌這樣長壽 軟硬高唱十年後
點解客這種氣未曾 開咪講感受

SH:你知個女仔大把人吼

SH:你唔開口就我嚟出手

SH:唔好怕醜 壯一壯膽食個煙斗

SH:不過小心條街好多狗
Originally posted by 自由神 at 2008-7-10 03:30 PM:

似有正經野
唔好阻住大皇
我都知,希望tri媽睇到
Originally posted by 自由神 at 2008-7-10 03:34 PM:

gn仔食左飯未呀?
食左都有一段時間
Originally posted by 自由神 at 2008-7-10 03:47 PM:

乖仔喎,平時食無定時
照樣都係冇定時
暫時我還不知是什麼事
我暫不加評論
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:08 PM:

這件事。。。我還是不要知道比較...
我好似未同你講野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。