<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-10 04:09 PM:
我想問,如果我將各區嘅版主post 入面內容download 再四圍同人講我知道去示威,有無問題?
........................

這次我用不到理性隱藏感覺了
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:17 PM:

hi 你好,想談什麽?上至天文,下至地理,我無一通曉。

無一通曉,即係咩都識,但唔到精通
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-10 04:20 PM:
ed哥
做人不可永遠用理性去理解每件事,而且還要關聯自己的

[ Last edited by gn00987333 on 2008-7-10 at 04:26 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-10 04:22 PM:

今晚馬會買邊場好??

一問就咁深入
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:17 PM:

hi 你好,想談什麽?上至天文,下至地理,我無一通曉。
咁我想問下,地球有冇一個地方365天都沒有陽光的
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:26 PM:

剛剛問過我的塔儸牌,顔色是紅色,數目與1有關
即係1 or11~19
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:27 PM:

有,地低
除了地底,還有其他地方嗎
因為睇漫畫書話有
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:28 PM:

我什麽都看過,但什麽也不記起來
是不是要別人說一下,令你記起曾有這種事,才會記起
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:29 PM:

夠不夠膽量買?
我只買一隻,能再測一下嗎
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:33 PM:

有,而且是人做建築,1)某些監房 2)對於UV敏感的房子 3)政治人物的交易
那你覺得,人類聰明嗎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。