<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 belibala 於 2008-7-28 03:19 PM 發表:

蛋揵都ok, 蛋治d 蛋成吋半厚

好想試吓呀~~~~~
原帖由 belibala 於 2008-7-28 03:20 PM 發表:

d 佬去緊啦
咁識嘆  

哼~ 我鐘意食曲奇餅皮蛋撻多啲~
原帖由 自由神 於 2008-7-28 03:22 PM 發表:
咁不如食炒蛋算吧啦
蛋呀蛋呀~~~ 蛋呀正呀~~~

炒蛋沙律如何?
原帖由 自由神 於 2008-7-28 03:20 PM 發表:

你又知
我係神巫﹐同長毛有得Fight~
原帖由 自由神 於 2008-7-28 03:25 PM 發表:

yes........
個教授好有幽默感﹐值得欣賞~
原帖由 自由神 於 2008-7-28 03:32 PM 發表:

我尋日去淘大又見到長毛

神巫呀,你點都估唔到我尋日兩女一男去書展咁慘情掛
咦? 咁你有冇同佢搭多兩嘴?

我梗係估唔到你咁慘情﹐我淨係覺得你好艷情~
我想問...........................

日本菜定意大利菜貴啲咖 ?
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-28 03:53 PM 發表:

名人個 d 書, 今年無本吸引.....
上年講座有懂啟張~

今年好似冇咩噱頭﹐

但係啲人流又多咗三成噃?
原帖由 belibala 於 2008-7-28 04:01 PM 發表:

food court 食vietnam 河
睇黎d佬同beli都係識飲識食之人........
原帖由 自由神 於 2008-7-28 03:55 PM 發表:

4個葬禮
1個婚禮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。