<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-10 04:35 PM:

波邊有一隻隻
就算跑馬,一場都冇19隻啦~~

何況今季已經跑完
等下季唔得咩
我係要信佢啊
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:34 PM:

我是上了年紀的writer
上左年紀唔係問題,重要要智慧常在
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:35 PM:

都説“紅色有關“
自己想想吧

唔通係紅色騎布
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:39 PM:

呵呵,我的球,不在那裏,我的球在別的區

有時候。有些時候,苯死。是直接太過苯,粹死

同我想法一樣呢
但我的想法是,因為聰明的愈來愈少,苯的多得過份
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:41 PM:

那是我的筆名,老殘的弟弟,老作。
我的實際年齡,是秘密

年齡對男性應該唔係秘密黎架波
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:46 PM:

天機不能顯露,人財不可露白

...
包容難,歡輸更難
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:47 PM:

那是應該,我不想chris hansen 找上門。不提自己的年紀是最實際的

好好,每個人也會有自己的秘密,我不該再追查下去
Originally posted by eqhigh at 2008-7-10 04:50 PM:
依個月發生既事真係多
EQ
Originally posted by eqhigh at 2008-7-10 04:56 PM:

做乜好似十年冇見過我咁

GN
冇啊,最近見你係咁轉頭像囉
轉親都係d靚女,每次見你梗係似冇見過咁啦
Originally posted by Lee3 at 2008-7-10 04:57 PM:

秘密不是我的年齡,而是對方的年齡...

你.................你............小心啊,因住俾人監視
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。