<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010
返回列表 回復 發帖
我想問好耐﹐Terry今年究竟有無參與過任何野? 自從拒話加入之後就叫你做co-manager...跟住就draft前甩底然後就將個波(正確D應該係爛攤子)交左比你... 希望純粹係我自己誤會啦 ...
Xtravagant 發表於 2010-1-22 08:40 PM
過多排我會退出比番佢,咁樣玩黎都冇意思
我對你放出來既好有興趣, 點賣?
Xtravagant 發表於 2010-1-23 04:11 AM
我唔知你對邊個有興趣
我對K-Mart及你所有pg都有興趣,你玩到幾大???
你玩到我奉陪到底
I didn't see ur msg and K-mart have already been sold to Fastbreak...
What do u think of A.Brooks + ? for D.West + ?
Xtravagant 發表於 2010-1-24 05:44 PM
If west + Rich = Books +???
I like kenyon over shawn
R-Star 發表於 2010-1-24 07:02 PM
K-Mart易傷,ft又不準
對kenyon期望低d, 所以佢永遠都俾倒高過expectation o既野
除左double double之外, stl & blk都好幫得手, potential injury個個都有, 同shawn比都只係多少少risk
佢比shawn consistent, ft射得少所以影響唔大 ...
R-Star 發表於 2010-1-24 07:19 PM
Matrix的打法根本不能成star,只系佢一入NBA就泊到好碼頭,遇上兩大pg當家Kidd & Nash及中低位攻擊門路特多的AS,無數的view-open及show-time Dunk令佢成為巨星,而家冇左呢D機會,立刻打回原形
你喜歡啦﹐但我第二果個好難比件star你 (因為J.Rich到而家仲係吾太穩定)。
我都係試開下價﹐我隊波現況都算齊整﹐吾想有太大變化住....
Xtravagant 發表於 2010-1-24 08:05 PM
你出la,我比兩個女煩住,出唔到ar
你喜歡啦﹐但我第二果個好難比件star你 (因為J.Rich到而家仲係吾太穩定)。
我都係試開下價﹐我隊波現況都算齊整﹐吾想有太大變化住....
Xtravagant 發表於 2010-1-24 08:05 PM
你齊整但我不齊整ㄚ,我唔想今年草草了事,需則個坐館同劉嬋冇分別,我只系差些少運氣及手無重兵
拒而家咪同Kidd一齊打緊lor...
Xtravagant 發表於 2010-1-24 08:19 PM

小馬剩系識比波dirk同terry去attack
你D配菜好惡啃下wor... two offers I have rejected...

The last one... is the most likely to be possible...
Xtravagant 發表於 2010-1-25 05:03 PM
就咁la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。