<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010
返回列表 回復 發帖
326# Rated-R

唔緊要~ 如X講你上岸後仲有大把機會!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
328# Rated-R

無錯~所以waive唔到仲好,唔洗煩 .
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
328# Rated-R  

無錯~所以waive唔到仲好,唔洗煩 .
harvey22 發表於 2010-1-30 07:31 PM
waive唔倒而家咪#1囉

估唔到fastbreak waive g.hill, 又一個情意結
waive唔倒而家咪#1囉

估唔到fastbreak waive g.hill, 又一個情意結
R-Star 發表於 2010-1-30 09:21 PM
I send the One Surpise offer to u,不要令我失望
I send the One Surpise offer to u,不要令我失望
Rated-R 發表於 2010-1-30 09:23 PM
it is a smart offer

if I received it in another league that I need forward, I must accept it in a heartbeat
it is a smart offer

if I received it in another league that I need forward, I must accept it in a heartbeat
R-Star 發表於 2010-1-30 09:32 PM
你只是比我早半分鐘簽佢,果日我系office睇result見到佢打starter,我已立即去馬,但我按下last一粒確定後,只顯示出錯誤頁面,我頂丫
So 我出咁既水位,算系比足面你,望你見好就收
你只是比我早半分鐘簽佢,果日我系office睇result見到佢打starter,我已立即去馬,但我按下last一粒確定後,只顯示出錯誤頁面,我頂丫
So 我出咁既水位,算系比足面你,望你見好就收 ...
Rated-R 發表於 2010-1-30 09:46 PM
I am interested in JJ, perkins, haywood, AK and brooks, for sale?
I am interested in JJ, perkins, haywood, AK and brooks, for sale?
R-Star 發表於 2010-1-30 10:16 PM
Perkins我揸到fit,但這是後提,前提系J-Rich for M-t
Perkins我揸到fit,但這是後提,前提系J-Rich for M-t
Rated-R 發表於 2010-1-30 10:18 PM
實不相暪, 我o既sg已經搞到我好頭痛, 除非佢地打番起我先接收倒你個名將 (所以我先問其他我有興趣o既人放唔放, 我都唔介意俾貴d攞倒想要o既人)
另一方面, 排你低一名o個位對sg有需求, 你可以睇下有冇人岩
實不相暪, 我o既sg已經搞到我好頭痛, 除非佢地打番起我先接收倒你個名將 (所以我先問其他我有興趣o既人放唔放, 我都唔介意俾貴d攞倒想要o既人)
另一方面, 排你低一名o個位對sg有需求, 你可以睇下有冇人岩 ...
R-Star 發表於 2010-1-30 10:49 PM
果位人兄只願出Hoford,個price系好頂癮,可是我用不著亦容不了
你咁坦白,我都不怕同你講,賣Wade我都可以說成天經地義,只須合理價位並能交出成績,我乜都話到事,包括Duncan,Joe.johnson
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。