<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010
返回列表 回復 發帖
我對horford好有興趣~
u can get that?
R-Star 發表於 2010-1-30 11:11 PM
之前佢想一Q炒起我成隊3ps(Lewis,J-rich & Biby)
佢用既系Rose, Hoford,仲有件忘記了

之後見見你VC for Rose比人boo左,我又出Rich For Rose,比佢reject左,但佢send左offer過來系rich---Hoford,我reject左,但唔知現在還兌唔兌到
lewis, jrich, bibby, 真係成隊3pt, 好狼
carter for rose 我係最後一個veto, 見carter傷傷地都唔好意思trade出去; 咁岩o個時rose打起jrich跌walt, 我相信而家再用carter/jrich都trade唔倒rose

你會唔會試 ...
R-Star 發表於 2010-1-30 11:34 PM
你出乜野水位先???我唔多想受佢玩(今趟,我同你咁公開傾野,佢一句都冇出過(可能佢一直睇住),我地就無乜乜咁拉埋佢下水,事成,跟住佢ㄡ無乜乜咁就造起左對我地都冇數)
你睇中我幾件大佬輩,我都睇中你幾位喎
curry, evans, howard, marc 較為"唔捨得"之外, 其他都易話為

多功能 vs 穩定&實用性, 我暫時都prefer我個小卒多d, 所以冇一個實幹型球員o係入面好難trade

你對我咩人有興趣, 你又有咩要求?

P.S. 我訓了, 聽日全 ...
R-Star 發表於 2010-1-31 12:08 AM
Gordon,GoodNight

難逃一敗,事實證明人的力量是有限的,努力及信念之外還要看天意賦予多少力量給你,佢要耍你,你有幾把炮都冇行
輸埋今week,可以正式同Payoff講再見了,我最終也不能將(My Dream)搞起
希望下一季仲有得玩la,到時我將會再次親自主理一支隊伍,並保證會組織一支有競爭力的強隊接受眾玩家挑戰.
系咁架la,Yahoo個Rank根本有問題,Dirk Now個Rank永遠位處top 10,但佢只系得分比較穩健,reb,3ps,stl,blk全不突出,最抵死系佢得分都唔算系好出果隻,呢條水魚年年另到擁有者同Champ絕跡,我接觸好多個le,冠亞軍個名單系未出現過Dirk Now既,可見佢只系被Yahoo捧上天既1線尾球員
下季會有幾樣新野:

- 減少active players
- 除去雙C lineup
- 7 active players + 6 benches. 即 PG, SG, SF, PF, C, UTL, UTL, BN, BN, BN, BN, BN, BN
呢個setting 係第個le果邊借過來﹐玩落你會發覺比我地而家 ...
Xtravagant 發表於 2010-3-6 09:21 PM
不如轉番12個人一team la
To EQ:
雖然我而家head住你5:4﹐但你千祈吾好慌﹐吾好亂﹐因為贏的輸不了﹐輸的贏不了!

HAHA (j/k)

Xtravagant 發表於 2010-4-8 11:31 PM
............................................................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Fantasy NBA League 2009 - 2010

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。