<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 加分題----現今香港人的你最重視甚麼﹖
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 Winters 於 2009-12-14 11:47 PM 編輯 : k) U8 D% k. C# @  p/ e/ g* d

6 }$ Z4 Q5 v$ |7 f- a投錯左...應該係家庭健康友情順住落
/ z* x/ v8 k4 |, e* q3 {! x家庭對我黎講永遠都係最重要.
$ s0 v5 {+ M# D# U% R6 d就算我長命百歲,又有大把錢,但無左家庭,我肯定我點都唔會開心
) n8 ]7 M+ F1 W4 G! @! u: F' s健康排第二,係因為係無價嘅.而且女人金錢有價.就算我有好Q多錢同大把錢,好似何生咁,都無得享受你話幾慘
& ]6 l0 T, @, s' W( U) g而家友情排第三...第日唔擔保.4 w, H0 W" T9 L# Y$ o. c# l
因為而家真係有一班真正嘅朋友,係你失意時開解你...
4 e! G( r/ I/ f& f7 e而家啲人話成日出黎同你HAPPY個啲先係朋友,真係ONXX
, E9 @- W8 G$ }2 {+ K- `& |# @我話第日唔擔保係因為大家將會各奔前程) |; f$ }: [7 d
女人掛最後(唔等於愛情),情慾呢家野好似煙花咁短暫,但又令人沉迷到不能抽身
0 z) o- I/ I& w2 x% I0 S$ U0 C0 _況且而家咁後生,仲未有一段真正嘅愛情,而家溝女都係玩下就算.
2 S+ V8 m1 ]) L/ c2 w) e1 z我諗過多幾年,愛情先會排返上黎
, v( B+ q9 F" y. Q" E1 J9 h4 k# J
6 w. T! c( g8 O+ j/ i打得太長,有啲"累""聚".純粹9UP,請勿見怪

評分次數

• BOYDWAN

: i2 K6 c# a% I- p; R% T* h* ]
我就係話E+世界無愛情架拉 , 所以女係最重要3 s! L- x& _3 ^7 v' _
e_e 發表於 2009-12-14 11:32 PM
: K+ k. ?/ N! D/ H) R! _" O又唔係無嘅,係我地未遇到啫

評分次數

• BOYDWAN

12# Winters  " \! k4 s9 f+ {5 z! l

% }1 _7 \& x& c, l5 P/ c0 J/ o! T+ o2 M0 F. r+ `
小弟就係希望有版友可以講出咁嘅回覆, 很詳盡很精彩! 3 B3 h8 Q9 z+ i/ }2 G2 O
的確, winters 版友講得好有道理, 就算唔係每個人都觀點一致, 但你嘅想法亦係不爭嘅事實.
+ `/ m  N: R2 t8 h5 I, p非常感激你嘅回覆, +10 ...- q. Z1 ^/ N# Y# X' {) o
BOYDWAN 發表於 2009-12-14 11:50 PM
7 m- H' e) n, ^1 u+ c尋日打左篇仲長嘅,但手狠咁左REFRESH就無哂
  Q) Q3 p, W0 i4 R今日見有分加所以再打過
- i) J* V4 ~+ x/ B0 A+ ]' I, C我認我貪心,但貪都係一種推動力請勿見怪

評分次數

• BOYDWAN

答左啦, 幾時有分加
+ A0 n3 V( z2 j6 z5 m  h魚佬 發表於 2009-12-15 12:34 PM
) a) k$ b" z- g! T) A/ v你幾時答到
SEX' f& l6 j0 d+ b  [
地球就黎玩完,如果到時先玩女實唔夠分!
; t' J4 t. `% M5 z- Y! p, |' S所以我決定而家就開始.......
2 K$ K- r( @% i. j" C* Z* c常在床 發表於 2009-12-16 10:21 AM
. Z" ]( N& `' @% Z* ^
你睇得2012太多呀?
5 p# C( H/ K7 g) O8 ~但人生苦短,我又認同你嘅講法呀

評分次數

• BOYDWAN

) a% P/ {, z  ^1 H9 V6 j2 S& w$ n5 l. ~, S- m
) k, j/ O9 s1 J* e0 @6 K) \9 T& z! U. L3 H
# l! d; P$ x6 q+ z* |

7 B* ^0 S" M! S; p, X嗯..............  你兩個嘅講法係就係離譜咗d, 但出名膚淺又好色嘅我又好難唔認同喎~
( h7 J; g8 }/ F8 c' t2 G. X1 n( x私人醒兩分~
! P1 C1 G1 N0 D/ ]' mBOYDWAN 發表於 2009-12-16 11:01 PM
# ]: s5 d9 ^1 o人不風流枉少年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 加分題----現今香港人的你最重視甚麼﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。