<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

本帖最後由 Babafett 於 2009-12-16 11:27 PM 編輯 ' Z5 {7 M9 [0 q* k7 x0 \0 E' I1 U
# `9 t: \% R, T( c7 u* C7 W+ p. ^
看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。
- u# J1 i$ J/ w& H3 ~: W- D# K8 a9 u3 k
我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?$ ^+ e1 y2 C% o% A9 I! Q) p

2 e$ h  n( H! i! s* Z( R/ L5 e我個account好耐已經無出過乜野幻想post5 x( V; `. l. l6 n& C* ]

7 k% N, i* X  X# t- ~係唔係講錯過野就永不肖生?
, D9 a/ I$ S7 m; [* A# |4 q5 B+ i2 P& d' S0 M! L2 H
你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?* U$ C. r/ I2 i) |5 T7 R( D2 r# I. U" b
6 ?4 U( t$ `+ x8 S0 R* g

: \8 w& g' k7 x& j2 E: j講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?5 `  H6 R- x, `& E1 W9 A

6 v. R6 P$ C0 c/ ^- Y點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ? 4 g1 b, F% `2 L, }$ o( @* m
& Y2 ]- F9 [* e1 J
1# Babafett
5 f- n6 M1 i( Y( b
/ B/ i# d0 @1 F7 O! s其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
. @3 a4 d4 X, l" U- @9 s人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  
2 |" r/ H" e: G' t6 o
4 o7 j: v' S  L9 I* F# W% T9 y其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
0 s! l. n2 ]6 q8 r) x1 Z8 E! b人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
: y  h- k" w3 i+ F6 l' ~! S( \hamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
1 s5 N2 Z" e! H  O, M. A% l
! J- L* @3 p2 M& @/ m3 |
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
+ E& }6 G5 q( x* }+ W8 m. w
1 `9 ^9 ?  e1 F* [+ v' k你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦# ^# ]/ i% C/ f+ Q, T, j- C2 b
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
9 B8 N4 _  C# ]
' ]" h# c9 N. x- `- a3 }/ f7 ^; U- `你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
: m: i: P  ]! S* v

' S/ _% z- q  R你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
* I1 C( m5 r0 c( SBabafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
5 ^  I3 H8 R8 }* m1 c/ t$ j# l8 r# r* M/ R( B) u
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
9 y, F1 n- }  q4 `
$ @# h5 s2 Z8 ~: {3 D
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?. x+ J9 s1 i2 m" D5 N' y( S  Q
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
- S. n1 D9 {$ i& u& f8 X

2 D, y( a, H0 O, d" K係你男朋友話我聽。" U# W$ X0 V2 J

4 |# p5 d! e' }0 n" D- P* fBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!
- s+ C+ n( }* A  D2 S! k+ E( [# x我沒有針對你!很高興認識你!
$ k$ P3 P1 R; m4 y, m; p但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
$ l* u7 ]! ]& V4 [2 A0 b1 I5 L7 `& i4 P8 r
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
) F& Y" S$ r$ e4 M$ I: N/ G# G/ `hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
% B/ m$ H7 B/ ?) C) }

7 p6 v% }* E  ?& P3 J係你男朋友話我聽。
+ w6 v# a2 V/ N/ s3 A0 v& z6 R; A6 O6 T
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"9 m9 O1 G1 K& N8 v. u! ^
Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
' K& P' f9 R8 r! S- J" N

* E1 Z8 `/ O, E1 ?2 J: Bthanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。