<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
- j/ v# T/ t1 z# {0 Q1 y$ {$ i
! t' V$ d1 g6 ~1 i! ]9 u4 d( R* dthanks for correct me.
5 Z) m2 s7 F( y% l! F+ R5 Zhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
9 W, j. W' e  V+ l$ O. T

+ b, Z. H- ?# ?' I6 g; UYou are very welcome.3 w) g/ q+ W' U. }5 c* b

" P: R8 h& N1 t" u2 R: {其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。
! e3 n- |) S3 v+ T! U
' d. G# v; W3 b7 h( J" a: U8 HAdd oil ! =)
) W5 P5 E4 t; V5 w' ]' @% ?' ]( {- D& j, H/ q
係你男朋友話我聽。. a8 {+ m, a7 J2 d5 ~# J6 H
4 w# {, [3 I2 I) k$ A4 ^( W
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"! r4 [) ~& ?) a9 q
Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
9 g( \' h  ?/ s8 p  d9 S. m

' j: c, F  \. ^男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?9 _; p! _$ I% \7 ^
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
, P5 ~- P0 b$ M* |/ e7 u, p9 n

- o! }8 S& q1 B+ M% M$ L男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?. g) x9 q3 L# o
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
4 f' l" o* J+ |; x/ x. ?hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
8 J# J. a! ?  ^. M! k! o) v6 T$ K% _! e# x" V
我話男性朋友。
13# Babafett
: B1 f7 n1 Z0 n5 Y5 a
2 L; y' e4 c/ S我邊個男性月朋友玩過我jj????????6 g- N; t2 e1 D  G, |
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?, w' \* c. K+ h9 r' A% l% O, K" g
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
* \6 K0 }; `1 z1 S$ e: K
; d! g- \2 I( c( e你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....! Q4 U5 u" ~; H# J
唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦: n# }8 g2 e- B% u7 y9 ?. h5 U
勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
( f1 j* |& j* ~: n+ ]- h5 ]
0 G+ t  V' l- d& ~
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  
9 i2 f1 {6 Q' y. Y  L
0 j4 ?! c% C- c8 V8 V$ j我邊個男性月朋友玩過我jj????????& N+ s2 F& J* D. B& `- T
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
# c0 }/ ?+ t' q: T8 G我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?$ n3 H- f  I& P5 u9 j( {
9 s% E: y8 i: r) {) `
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
0 z4 ~* ]( [# m6 S! j唔係我叫版主 ...& y: U" l3 \3 Y* L
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
$ E8 s4 {  ^( Q- E  f
1 g# g; ~0 B" w
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
( l2 f" F& h  G7 I7 l2 a. m4 ~1 Phamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
2 A. l& J, {, H# k: s4 \/ N2 j
% ~5 z) V! G. g; u" _" [. C1 Q其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣! H5 O  ~+ x* }" ^
( n9 F7 u  S" x( t3 z. N2 u
所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊1 _4 \& S! j( s( S2 o) M
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
9 h$ E% C2 a* V

l& f1 R' M2 n唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊
  |8 Q- C/ T  Z; N' m* O5 }勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
) B; P9 B" Q4 A# I. [# u. @勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
" s$ V6 f0 a8 q" E9 `" W5 G/ V& p9 o0 h8 Q, r" k% X
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
7 B+ g# s" h! S7 P, S4 q2 I0 d  B* {$ d+ P
所以我話你同性戀都不算侮辱。
& S2 h9 z; M* q. yBabafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
% N* m3 u3 [4 N$ P
7 z* r2 Q( N- c! k, T9 d
你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?
7 L, g- w( E) W( ~: k0 D9 P$ t/ u- n' ^5 R% `/ e% J  f
你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。